SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,988
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)

Bir kaç arkadaşla görüştüm. Katılmayı planlıyoruz bir aksilik olmaz ise. Katılamasak bile umarım eğlenceli bir kamp olur. Şimdiden herkeze iyi eğlenceler.

Etiketler

serkan şen' Alıntı:
SAKARYA OTOMOBİL SPORLARI KULÜBÜ - SOSDER

OFF-ROAD VE DOĞA SEVENLER, TÜRKİYE’NİN HER TARAFINDAKİ OFF-ROAD VE DOĞA TUTKUNLARI.

30-31 EKİM 2010 PAMUKOVA ERCOVA YAYLASI 2. ANADOLU OFF-ROAD ŞENLİKLERİNİ KAÇIRMAYIN ...

Sakarya Otomabil Sporları Kulübü - SOSDER düzenli olarak yürüttüğü faaliyetlerinden olan Off-Road Oyunları ülkemizin dört bir yanından gelen off-road severleri buluşturacak.

SAKARYA / PAMUKOVA / ERCOVA Yaylası ’nda gerçekleştirilecek olan Off-Road Oyunları doğa ile içiçe olmanın yanı sıra farklı şehirlerden gelen off-road severler tanışma ve kendileri için özel olarak hazırlanan parkurlarda yarışma şansını da yakalayacaklar.

Traktör lastiği tabir ettiğimiz lastikler,Kesik Ok 144 lastikler,Kaz ayağı diye bilinen yapma lastikler ile, ayrıca daha önce herhangi ulusal bir yarışta yarışmış kişilerin Off-Road Kupası’ nda yarışmalarına müsaade edilmeyecektir.

- Kamp giriş ücreti için:

4x4'lerden 25 YTL,

Motor ve Atv'lerden 15 YTL alınacaktır.

- Gece çorbası,stiker ve çeşitli hediyeler….

- Kamp'ta yapılacak oyunlara katılmak isteyip,kayıt yaptıran ekiplerden :

4x4'lerden:…..50 YTL,
Atv'lerden:…..30 YTL,
Motosiklet'lerden 25 YTL alınacaktır.

NOT: motorsiklet ve ATV kategorileri yeterli çoğunluk sağlanırsa açılacaktır.

OFF-ROAD OYUNLARI PROGRAM

29 EKİM 2010 CUMA Organizasyonda görevli araçların yola çıkışı.

30 EKİM 2010 Cumartesi Off-Road oyunlarına katılacak ekiplerin kamp yerine gelmeleri ve kamp

kurulması. Off-road oyunlarının başlaması.oyunların tarifi kayıtların açılması esnasındaki brifing’te bildirilecektir.

saat : 14 : 00 Orman yolları kullanarak Ercova Yaylası’ndan İnönü Yaylası’na gezi

saat : 16 : 30 Ercova Yaylası kamp alanına dönüş.

Saat : 20 : 00 merkez kamp ateşi etrafında tanışıp kaynaşma ve sohbet.

Saat : 21 : 30 kayıtların açılması.

Saat : 22 : 30 kayıtların kapanması.

Saat : 24 : 00 gece çorbası ikramı.

31 EKİM 2010 Pazar Off-Road oyunlarının devamı

Saat : 09 : 30 Oyunların başlaması.

Saat: 15 : 00 Ödül töreni

Saat: 16 : 00 Oyunların kapanışı

İrtibat tel:

0532 236 60 33 (Şener Özkay)

0532 476 12 30 (Şemsettin Erdoğan)

OFF-ROAD ŞENLİĞİ – KAMP KURALLARI

OFF-ROAD KULÜPLERİ üyelerinin ve tüm katılımcıların ortak amacı çevreye ve doğaya zarar vermeden etkinlik yapmaktır.Yapılan kamp ve etkinlikte bu amaca ulaşılması ve kampın belli bir düzende yapılabilmesi için aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.

1- Kampın kurulmasında , etkinliklerin devamında ve toplanmasında birlikte çalışmak esastır.

2- Kampta ve diğer etkinliklerde çevreyi korumaya özen gösterilecek ve bu konuda kamp görevlilerine yardımcı olunacaktır.

3- Her türlü ateşli ve ateşsiz silahın kamp sınırları ve çevresinde kullanımı yasaktır.

4- Kamp sakinlerini, rahatsız edici davranışlardan kaçınılır.

5- Kamp görevlilerinin uyarılarına mutlaka uyulmalıdır.

6- Kamp mahalli içinde ve yakın çevrede araçlı faaliyet yapılmaz.

7- Kampa gelen araçlar acil durumlarda çıkışı engellemeyecek ve kişi ve araçlara zarar vermeyecek şekilde park edilecektir.

8- Ana kamp ateşinin haricinde, sadece küçük ve kısa süreli ateşler yakılabilir, bu ateşler yayılmayı ve olası yangın riskini yok etmek için mümkün ise çukur içinde değilse etrafı taşla çevrili olarak yakılmalı ve ateş ihtiyacının sonunda muhakkak söndürülmeli,alan terk edildikten sonra tekrar tutuşmaması için gerekli özen gösterilmeli ve kontrolü yapılmalıdır.

9- Ana kamp ateşi yakınında mutlaka yangın söndürücü,küçük ateşlerde de ateşi söndürmek için yangın söndürücü ve sair gereçler bulunmalıdır.

10- Kontrolsüz ateş yakılması, yaş ağaç kesimi veya dallarının koparılması , ağaçlara korumasız vinç bağlanması yasaktır.

11- Kamp dışında araçlı veya araçsız yapılacak geziler kamp sorumlularının bilgisi ile yapılacaktır ve bu tür gezilerden kişilerin kendisi sorumlu olacaktır.

12- Kampa getirilen hayvanların aşılarının tam olması ve kampa katılanları rahatsız etmemeleri, gerekiyorsa yemek saatlerinde bağlı tutulmaları gereklidir.

13- Kampa katılanlar gerekli malzemeyi kendileri temin edecektir.

14- Katılımcılar, kamp süresinde çöplerini yanlarında getirecekleri çöp torbalarında tutup , kamp bitiminde toplanan çöpler ile birlikte ilk çöp atılacak yere kadar taşıyacaklardır.

15- Bu kampa katılan herkes; yolculuk, kamp ve oyunlar sırasında meydana gelebilecek her türlü olaylarda OFF-ROAD KULÜPLERİNİN her hangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder ve kamp kurallarına uymayı taahhüt eder.

Ercova Yaylası ( 40°33'36.40K 29°59'28.11D)

sayın şen her sene deniyor fakat şu silah konusunda hala bir şey yapılamıyor. bu konuya özellikle dikkat diyorum.

Sayın Noyan,
Etkinlik süresince kolluk kuvvetlerinin(jandarma) görevde olacağı söylendi.Öyle bile olsa iş aslında bizlerde;hepimizde....
Umuyorum ki bu etkinliğe katılacak herkes gereken hassasiyeti gösterecektir.Selamlar...

ıkı yıl önce isoff un etkınlıgıne katılmıştım gece motosiklet seslerınden uyunmadı umarım öyle olmaz

inanıyorum ki çok güzel olacakk orada olacağımm

Muhtemelen ben de orada olacağım ve büyük olasılıkla tek olacağım.bu civardan gelmek isteyip de aracı olmayan arkadaşlar bana ulaşabilirler.bu civar dediğim yer ise karabük safranbolu..

adrenalim' Alıntı:
inanıyorum ki çok güzel olacakk orada olacağımm

murselım sarı satılmazssa sarıyı lojıstık aracı g4 u de yarısta denemek ıcın bızde gıtmeyı planlıyoruz +4-5 cross cu arkadaslarımızlada konusuyoruz izmitten topluca cıkabılırız haa bıde x5 var meshur :smiley:)))

meriçbager' Alıntı:
Biz de orada olacağız

bizde sizi aramızda görmekten onur duyarız. bu arada yuvacık bölgesinde yaptığının geziler hakkında sohbet etmek isterim.
Sinan AYCAN

Kesinleşmiş birşey yok ama niyet var, karavan grubu olarak farklı bir yere gidilmezse ben gelme niyetindeyim(belki 3-5 araç ta olabiliriz) bu yüzden yollarda sorun olursa(gerçi bu 2 ay önce oradaydım yol çok güzedi ama araç vw t5 belki bir çamura takılırız yardım istemek zorunda kalırsak ) ortak telsiz frekansınız varmı.Geleceğim güzergah pamukova tarafı eğer Bursa ekibide gelirse o taraftan gelebilirler.
Şimdiden tebrik ederim hepinizi.

sivas off road derneği adına başarılar dilerim gelmeyi çok istiyoruz en az 1 araçla ancak cumhuriyet korteji var inşallah kazasız belasız bir etkinlik olur :smiley:

berk' Alıntı:
murselım sarı satılmazssa sarıyı lojıstık aracı g4 u de yarısta denemek ıcın bızde gıtmeyı planlıyoruz +4-5 cross cu arkadaslarımızlada konusuyoruz izmitten topluca cıkabılırız haa bıde x5 var meshur :smiley:)))
harikaaaaaaaa :smiley: :smiley: hep beraber orada olacağızz çok keyifli olacağa benziyorr

Geleceğini beyan eden,telefon eden mail atan,sosyal paylaşım sitelerinde topiclerimize cevap veren tüm dostlara teşekkürler....
Doğa Offroad,Kamp,fotoğraf,.... hepimizin ortak paydası ,bu ortak payda da kurulacak yeni dostluklarda bu etkinliklerin artısı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri