SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenliği(30 - 31 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 187
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,197
Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenliği(30 - 31 Ekim 2010)

son

IMG_7031.jpg

Etiketler

Merhaba
Bizde aynı tarihte Tekirdağ kartaltepe deydik,aynı tarihlere denk gelmesi üzücü.Keşke en azından 1 hafta aralıklı olsaydı da her ikisinde de bulunabilseydik.Doğa müthiş özellikle Zerrin hanımın çektiği fotolara bayıldım.Güzel etkinlik olmuş.

İlk olarak bu fotoğrafları paylaşan arkadaşlara çok ama çok teşekkür ediyorum. Orda olmayı çok isterdim :((

dalyan' Alıntı:
Merhaba
Bizde aynı tarihte Tekirdağ kartaltepe deydik,aynı tarihlere denk gelmesi üzücü.Keşke en azından 1 hafta aralıklı olsaydı da her ikisinde de bulunabilseydik.Doğa müthiş özellikle Zerrin hanımın çektiği fotolara bayıldım.Güzel etkinlik olmuş.

Keşke İSOFFada katılabisemdim orada harika imiş.
Sene inşallah İSOFF dayım

selamlar

damast' Alıntı:
Keşke İSOFFada katılabisemdim orada harika imiş.
Sene inşallah İSOFF dayım

selamlar

Evet İSOFF çok güzel ve maceralıydı gerçekten 900 rakımlı zaman zaman karlı ve çamurlu tepeye tırmanış ayrı bir zevkti.

zerrin hanım eline sağlık çok güzel fotolar.

Zerrin Hanım ve Murat fotoğraflar harika.Elinize sağlık...

Murat(üşümeyen adam) seni öyle kısa kollu görünce şimdi bile üşüdüm :D :D :D

Başka bir etkinlikte de birlikte olmak dileğiyle; selamlar.... ;)

Fotoğrafları beğendiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,

Yeni etkinliklerde, yeniden görüşmek dileğiyle, selamlar, sevgiler..

mdr' Alıntı:
Zerrin Hanım,

Emin bey güzel fotograflar için teşekürler...

dalyan' Alıntı:
Merhaba
........ .Doğa müthiş özellikle Zerrin hanımın çektiği fotolara bayıldım.Güzel etkinlik olmuş.

patrol116' Alıntı:
zerrin hanım eline sağlık çok güzel fotolar.

serkan şen' Alıntı:
Zerrin Hanım ve Murat fotoğraflar harika.Elinize sağlık...

Başka bir etkinlikte de birlikte olmak dileğiyle; selamlar.... ;)

dereceye giren arkadaşlara tebrikler...

Sevgili Off-road ve Doğa Sever arkadaşlar;
Sosder tarafından 30-31 Ekim 2010 tarihinde Pamukova Ercova yaylasında düzenlenen ofroad şenliklerinden sonra kamp alanındaki çöplerin toplanmadığına dair söylentilerin bana iletilmesi sebebi ile bugün işin aslını öğrenmek üzere Sosder Yetkilisi Şemsettin Erdoğan Bey ile görüşmeye gittim.
Şemsettin Bey açıklamasında;
''Etkinlik öncesi Pamukova Kaymakamlı,Pamukova Belediyesi,Jandarma ve Sosder yetkililerinin katılmış olduğu koordinasyon toplantısı neticesinde kamp alanındaki çöplerin toplanması işini Pamukova Belediyesi Temizlik Ekiplerinin yapacağı belirtilmiş.Etkinliğin bitiminde hafta içi alanda bulunan tüm çöpler Belediye ekiplerince toplanmıştır.Mütakiben o hafta sonu da Sosder olarak bir kamyonet ve 3 görevli ile birlikte Etkinlik alanına kontrole gidilmiş,bize ait olmasa da bazı çöpler tarafımızdan toplanmış ve bu alan temiz bir şekilde bırakılmıştır.'' dedi.
Etkinliğin yapıldığı bölge konumu itibari ile herkesin gelebileceği,kamp yapabileceği,etkinlik yapabileceği bir alan.Ve biz offroadcuların bu bölgeyi her defasında kontrol etme imkanımız yok.Zamanla orada başkaları tarafından bırakılan çöplerin bizlere mal edilmesi kabul edilebilir değildir.Biz doğayı seviyor ve onu korumak ve kollamak adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.Bu siteye üye olan herkesinde aynı düşünce de ve davranışta olduğuna inanıyor,ilginize teşekkür ediyorum....

Sana Katılıyorum Serkan abii ercovadan en son çıkan ekiplerden biriyiz ve video kayıtlarıda vardır etrafımızda hiç çöp yoktu hatta bulunduğumuz alanın çevresinide tüm arkadaşlarımız mıntıka yapmış bulunuyoruz. bu etkinliktede ortalıkta çöp brakacak gurup zaten yoktu bırakılmadığanada eminim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri