SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenliği(30 - 31 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 187
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,209
Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenliği(30 - 31 Ekim 2010)

gezi anını tekrar yaşadım sayende teşekkürler Zerrin hanım

Etiketler

İnönü Yaylasına giriş yaptık, çok güzeldi :smiley:

DSC03376.jpg

DSC03377.jpg

DSC03378.jpg

DSC03379.jpg

DSC03381.jpg

Zonguldak'lı arkadaşımızın adrenalin yaşattığı anlar..

Araç battığı yerden en sonunda çıkarıldı, hepimiz rahat nefes aldık ve hemen yola çıktık..

Veee ben Cumartesi günü bu güzellikleri sizlere bırakarak Ankara'ya dönmek zorunda kaldım, son karelerim de bunlardı...

Emin Abi toplantısına yetişti..

günümüze renk kattınız ayrıca gece ateş başı sohbetinede yetiştiniz, bir dahaki etkinliklerde görüşmek ve sohbetlere kaldığımız yerdn devam etme dileği ile ..

emin ağbinin kullanıcı adı neydi onlada fırsat buldukça irtibatta olmak isterim..

Sinan Abi, cuma gecesi sohbet ve yardımlaşma çok güzeldi, hepinize teşekkür ediyorum, etkinliklerde yeniden görüşmek dileğiyle, herkese selamlar, sevgiler..

Emin Abinin kullanıcı adı " cartop " ... Kendisi ile dün görüştüm, çektiği fotoğrafları müsait olduğunda yükleyecek..

Çok güzel bir gezi oldu, bu doğa harikası yerleri görmek muhteşem bir şey. Katılımcıların sıcak ilgisi,yardımlaşma ruhu övünmeye değerdi.
Başta Serkan bey, Sinan bey ve bütün katılımcı arkadaşlara teşekkürler.

ErcovaKamp035.jpg [attachment=1]

ErcovaKamp019.jpg [attachment=2]

ErcovaKamp021.jpg [attachment=3]

ErcovaKamp025.jpg [attachment=4]

ErcovaKamp009.jpg [attachment=4]

ErcovaKamp013.jpg [attachment=5]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR