teşekkurler.. öncelıklı olarak arasındakı ılk dıkkatımı çeken fark oncekı kasa bıraz daha sert yenı kasa ise konfora yonelık yumuşak..ses yalıtımı bıraz daha ıyı yenı kasada.. özellıkle arka koltuk dız mesafesınde dağlar kadar fark var dıyebılırm.yenı kasa gemi gibiGezenGen' Alıntı:Hayırlısı olsun, güle güle kullanın. İkisi arasında ne gibi sürüş farkları mevcut acaba? İyi bir yorum bekliyoruz
lpg konusunda karasizim. Eski aracimla lpg de 13-14lt lpg yakiyordum. Yeni aracimda sehirici kullanim degerine gore karar verecek gibiyim. Yeni aracimla simdilik digeriyle gittigim yerlere gitmeye kiyamam gibi. Ama zamanla giderim diye dusinuyorum. Cunku Forester in dogasinda var o yollarGezenGen' Alıntı:LPG düşünüyor musunuz? yeni kasalarda ESP mevcut, bu sürüşte farklılığa yol açıyordur sanırım. Bir de merak ediyorum, eski aracınızla gittiğiniz zorlu yerlere bu araçlada gitmek isteyecek misiniz? ;D
tesekkurler. Evet 2.5 turboya cok heveslenmistim ama icmekan genisligi benimkiyle ayni oldugu icin 2006 2.5 turbodan vazgectim. Yeni kasalarida benim butceyi astigi icin bu araci daha uygun gordumserhatxdurmaz' Alıntı:yeni forester hayırlı olsun erol bey kazasız ve keyifli sürüşler dilerim, 2.5 turbo düşünüyordunuz, 2.0 turbosuz u tercih etmenizdeki nedeni öğrenmemiz mümkünmü, bildiğiniz gibi benim aracım sizin 2004 le aynı, ileride satarsam bende 2.5 turbo düşünüyorum