soldan çıkış safari şnorkel ihtiyacım var

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrtctnky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,864

mrtctnky

Ana Kamp
Mesajlar
46
Tepkime Puanı
0
Yer
ereğli
soldan çıkışlı safari şnorkel istiyorum.uygun fiyat olarak alabileceğim önerebileceğiniz bir firma varmıdır?çok farklı fiyat seçenekleriyle karşılaştım.sağdan çıkışlı şnorkeller 300 tl civarındayken soldan çıkışlı safari şnorkel 490 tl gibi.nereden biraz daha uyguna bulabilirim.??

Norkel
 

Etiketler
Ynt: soldan çıkış safari şnorkel ihtiyacım var

Hüma oto 300 tl sanırım , ancak soldan çıkışlı şnorkel görüşe engel olabilir , ben sağ şnorkel aldım.
 

Ynt: soldan çıkış safari şnorkel ihtiyacım var

http://www.humaoto.com/ adresinden ulaşabilirsiniz, telefonla ararsanız Gülşen Hanım veya Koray Bey yardımcı olacaktır, en uygun fiyatla oradan başka bir yerde zor bulursunuz...
 

Ynt: soldan çıkış safari şnorkel ihtiyacım var

88 model 2.5 düz dizelin hava filtresi solda olduğundan dolayı ancak soldan çıkışlı olacağını söylediler.ayrıca humada sağdan çıkışlı olan 290 tl ,soldan çıkış olan 481 tl. uçuk ve anlam veremediğim bir fark.selim bey fiyat konusunda aslında haklısınız diğer firmalarda bu fark 700 tl lere kadar çıkmakta.
 

Ynt: soldan çıkış safari şnorkel ihtiyacım var

Hava filitresinin ne tarafta olduğu çok önemli değil , kaput içinden boru ile filitreden şnorkele taşınacak , sağa da taşınır sola da ...
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,507
Mesajlar
1,519,007
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst