Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iceman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,426

Etiketler
Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

çok yakışıklı olmuş araç..ikiside 5 5 ...;) abi filim işini ben sevmiyorum...aracın kimin kullandığı gözükecek =))

dedigin dogru guvenc, ama arkada yolcu, kucsaginda 6 aylik bebek varsa araba ve surekli annesinden sut ister....... birde kiz cocugu, midesi de masallah benden cekmis !

film'in faydasi coooook :D

dogru söylüyorsun abi..ben bekar gözüyle bakmıştım.. 6 aylık kız çocuğu maşallah..nasılda talıdır..allahım nazarlardan korusun abi..ve hoş gelmiş dünyaya..yaşama sırası şimdi onun...=))

dün sonunda nadir abinin yeni canavarını tee 300m öteden kestim ve her zamanki gibi nokta atışı...
maslak shell'in ordaydı park halinde, motorla sanayiden çıktım yakıt almak için sora uzaktan gördüm anam dedim bu renk o renk...
usulca yanaştım plakayı görünce anladım...

inanılmaz güzel bir renk olmuş, hayran kaldım...

eeee,,,,,ibrahim kardes,resim cekip bizim de meragimizi gidermeyi dusunmedin mi ....??

olmadi, geri git, yakala , cek ve gonder....! hade benim guzel kardesim :D

guzel omlus cok guzel...

bende demi degiseyim benim G300 'un rengini ???

DSC03832.jpg

DSC03838.jpg

DSC03834.jpg

DSC03833.jpg

DSC03839.jpg

bu ne güzellik abi nazar değmesin...

hmmm...... aklima fikir sokma !

zaten G'ler cogaldik sonra hanim sinirleniyor :eek:

hele hele son aldigim arac....500 GES . tam 330 horsepower..

RestoreV8a2.jpg

RestoreV8a7.jpg

RestoreV8b6.jpg

abi bunların kktc fiyatı nedir acep merakımdam... ???

ibrahim o renk kodu neydi kardes ??

fatih kktc'de fiyatlar siz gore ne bileyim, daha uygun sanki. mesela son aldigim arac uk'dendir. 24000 stguk fiyati vardi modifiyeden sonra. ben o araci 12500 stg aldim
uk'den buraya gelene kadar maliyeti 16500-17000 stg. satis herhalde 20000 stg olacak . ama bu arac cok ozel. ortalama iyi toplanmis bir arac 12000 stg ve uzeri. tabii bunlar 460 serisi. uzun kisa arasinda 2000 stg fiyat oynar. 463 ada'da 3-4 tane var sadece. en ucuzu 20000 stg ve cok temiz arac. o arac su ..... uzerinde orc yay var, koni shocks, klima, 33 lastik, alti full koruyucu dosenmis, motor 300d 24v....

DSC03741.jpg

abi tesekkür ederim gercektende müthiş araclar toyotadan sonra en tuttugum arac g serisi mercedes..senin araclarda zaten cok özel araclar bu konudada işin ehlisin gercektende zaman neyi gösterir bilinmez ama g serisi her zaman aklımın bi köşesindedir...görüsmek üzere saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR