Sofular Sahili Offroad Gezisi (25 ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,052
Ynt: Sofular Sahili Offroad Gezisi (25 ocak 2009)

Erkan&Musa iş birligi ile bir CJ daha sahalara döndü, yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, balta ile vites koluna yer açmanıza koptum :smiley: ee olur öyle imalat hataları, Cüneyt ve Adem abi aynı zamanda bizde Çağlar ile Ömerli ormanlarında İki yanlız Kurt filim'ini çekiyorduk ;D ;D Gezi Çağların hard bir geçişte amortisör kırmasıyla bitti, bizde solugu Sofular sahilde aldık. Siz dahamı ilerdeydiniz, gerçi sofular köy bitiminden plaj girişinden girip sol bölümün en ucuna gittik ? biz geldigimizde (17:00 Suları) sizi göremedik. Sonuç olarak hepimiz keyifli bir pazar geçirmişiz ;), fotoğraflarınız çok güzel elinize, emeginize sağlık.

Etiketler

Offroadpassion' Alıntı:
Erkan&Musa iş birligi ile bir CJ daha sahalara döndü, yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, balta ile vites koluna yer açmanıza koptum :smiley: ee olur öyle imalat hataları, Cüneyt ve Adem abi aynı zamanda bizde Çağlar ile Ömerli ormanlarında İki yanlız Kurt filim'ini çekiyorduk ;D ;D Gezi Çağların hard bir geçişte amortisör kırmasıyla bitti, bizde solugu Sofular sahilde aldık. Siz dahamı ilerdeydiniz, gerçi sofular köy bitiminden plaj girişinden girip sol bölümün en ucuna gittik ? biz geldigimizde (17:00 Suları) sizi göremedik. Sonuç olarak hepimiz keyifli bir pazar geçirmişiz ;), fotoğraflarınız çok güzel elinize, emeginize sağlık.
teşekkür ederim Hakan. Arac ormanlar kralı olunca öyle tornavida pense keski işe yaramıyor hakkından anca balta geliyor :D

Herşey çok keyifliydi üstadım. Cüneyt abiye her gördüğümde söylüyorum - abi iyiki tanıştırdın ....

Ormanlar kralı, Uğur bey'in söylediği gibi tüm gezilere katılacak kıvama geldiği anda ki gelmeye çok yakın daha keyifli geziler yapacağız. Ben İngiliz Lordunu gündelik kullandığım için açıkçası kıyamıyorum gözüm gibi bakıyorum. Bu nedenle Beter Böcekle yan yana keyifler yaşayabileceğimiz bir araç buldum. 1984 MODEL TDİ Tek kapılı bir Range Rover... Araç çok makbul kıymetli bir araç. Off road camiası tarafından bilinen bir araç değil, Tuzlada bir villanın garajında yaklaşık 6 senedir yatıyor. Rahmetli sahibi av meraklısı bir amcaymış, vefat edince eşi ve kızı hatıra niyetine saklamışlar, yer sorunu kriz vs. durumu değiştirip satılık duruma getirmiş. Hayırlısıyla teyzeyi kandırabilirsem makul bir rakama arabayı alıp direk gezi ve adventure aracı haline getireceğim. Olmazsa hayırlısı olsun diyerek lordla devam edeceğiz <Lastik takınca:smiley: > CJ ile ilgili parça vs. lazım olursa YEDPA bana 4 km. alo yapman yeter elimden geldiğince yardımcı olurum. Tüm arkadaşlara selamlar. Kendine iyi bak dostum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR