Sofular Sahili Offroad Gezisi (25 ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,077

Etiketler

Ynt: Sofular Sahili Offroad Gezisi (25 ocak 2009)

Tesekkurler. Cok guzel kareler var. Kum pek bana gore olmadigi icin resimlere zevkle bakiyorum...:smiley:

güzel kareler. beter böceği bu hafta frkbdr'ye sormuştum musa abi aracı bitirdimi diye bugün burada gördüm çok sevindim
iyi günlerde kullanın böceği ...
nice kazasız hasarsız gezilere inşallah.

Tüm Dostlara Merhaba,

Siteye emek harcayan, içtenlikle üye olan herkese teşekkürler. İlk mesajım ve sizlerle ilk yazışmam.... Cüneyt abi vesile olduğun için çok teşekkür ederim. 25 ocak tarihi artık benim içinde çok önemli keza en keyifli anları, en güzel sohbetleri, üyelerden olan ve en klas insanlardan bazılarını bu tarihte gördüm. Nice 25 ocaklara diyelim...
Resimlerden anlayacağınız gibi keyifli saatler geçirdik. Araçlarımızın markası, modeli, yaşı ve beygiri ne olursa olsun bir amaç için toplandık ve eğlendik. İnsan ve makinenin doğayla ( doğanın kıyak zamanına denk geldik ) mücadelesine tanık olduk, yeni arkadaşlıklar kurduk ve beyinlerimizi resetleyip, şehrin karbon kokulu ortamında sıkıcı hayatlarımıza devam ediyoruz.
Umuyorum sağlıklarımız ve arabalarımız bizlerle olur, yine beraber olur ve güzellikleri paylaşırız.

Sevgilerimle

Image(417).jpg

Merhaba arkadaşlar..
sonunda cj 5 imiz araziye çıktı gezide emeği geçen tüm arkadaşlara öncelikle teşekkür ederim
erkan (erkanca) ile beraber uzun ugraşlar sonucu beter böcegi araziye indirdik.Tabiki bizim amacımız aslanların gezisine katılmaktı ama bir gece öncesi 01.30 da tamirhaneden çıkarıp sabah yola çıkınca eksikliklerle karşılaştık
araziye girince beter böcek aslan oldugunu anladı bize keyifli anlar yaşattı.

Abi Selam,

Kendim ve diğer arkadaşların adına rahatlıkla diyebilirim ki : Böcek tamamdır. İyi günlerde kullanman ve bizlerle birlikte olman dileğiyle......

bull' Alıntı:
cj sevimli olmuş tentede gayet başarlı ,yalnız plakasız trafiğe çıkmak problem yaratmıyormu ???
mutlaka yaratır ama biz ogun ne olursa olsun orda olmak istedik ve şans bizden yana oldu ve yolda herhangi bir sıkıntı oluşmadı

Mobyletteboy' Alıntı:
Gözlemecilerdeki sabah buluşmasında,sizlerin gruptan ayrılıp farklı bir aktivite yapacağınızı ve bu aktivitenin içinde birde mangal muhabbeti olduğunu duyunca hiç vicdanım sızlamadan beraber olduğum arkadaşlarımı neredeyse satıyordum.Aslında onları satmamam,sadece benden fotoğraf çekmemi bekledikleri içindi yoksa umurumda olmazdı ;D.Neyseki fotoğraflarda mangal görmedimde içime su serpildi. ;D ;D ;D
tanju abi senin fotoğraflar sayesinde cj gezisine katılmış kadar olduk.mangala rağmen görev bilincini takdir ediyoruz...

erkan beter böceğini güle güle kullan allah kaza bela vermesin rengide güzel olmuş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR