Sofular Sahili Offroad Gezisi (25 ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,052

duman

Kamp III
Yer
gölcük
Herkese merhaba...Bizim hikayemiz kurtların,kralların dönüp dolaşıp geldiği yerde başlıyor,Sofular'da.Pazar günü kralların sofrasında buluşup kendilerini yolcu ettikten sonra dört araç orman yolundan Sofular sahile vardık.katılımcılar Adem,Musa, Erkan,Hakan- Sertan kardeşler ve ben.

gezi notları:
Aslında Musa cj gezisi için gelmişti ama yeni topladığı aracını test imkanı bulamadığından organizasyonda sorun yaşamamak adına Sofuları seçti.bu kararında mangalın ne kadar etkisi oldu bilemiyorum ama isabetli bir karar verdiği kuma girince anlaşıldı.kumda araç önlere kuvvet aktaramıyordu.önce fren hidrolikleriyle oynadık biraz yaradı sonra içerideki yeni yapılan döşemenin low için yeterli payı olmadığını anlayıp balta ile kanalı genişlettik.sonrası malum cj Sofular'ın tozunu attırdı,
Kumbaba'da yapılan alışverişte mangal kömürü ve suyu unuttuk ama Adem abinin bagajının içindekiler (yok yok)bu açığı kapattı
Fotoğraf makinamın pili çalışmadı,çamurda tek foto çekemedik

bu güzel ve keyifli geçen günümüzü önce burada paylaşmamayı düşünüyordum ama 25 Ocak tarihinin gezenbilirde bir milat olduğunu,çoğumuzun arazide olduğunu aynı mekanlara farklı zamanlar da girdiğimizin arşiv değeri olur düşüncesiyle paylaşmaya karar verdim.bu naif ve keyif aldığımız geziyi beğenirsiniz umarım

Etiketler
Ynt: Sofular Sahili Offroad Gezisi (25 ocak 2009)

şimdi resimler

Grnt073.jpg

Grnt075.jpg

Biz sahile geldiğimizde,siz gitmiştiniz.Ama kumlara attığınız imzalardan ve ayak izlerinizden Beter böceğin senin zj ve adem abinin zj nin izlerini tanıdım.Ama burada bir başka tanımadığım araç daha gelmiş iz bırakmış demiştim.Oda belli oldu şimdi:smiley:
Paylaşım için teşekkürler Cüneyt.

classic range tamam da o yanındaki araçları çözemedim... nedir onlar ?

naci

Rica ederim naci bey ne demek.Gözünüzü land bürümüş sizin..

Herkese selam... Önceliklle gezimizi paylaşıma açtıgın için teşekkürler Cuneyt. Adem abi ye Sertan ve Hakan a cok teşekürler. Aslında o gün Musa arkadaşımla birlikte uzun suredir toplamaya çalıştıgımız CJ 5 (beter böcek) artık hazır düşüncesiyle denemek adına ormanlar kıralı JEEP CJ lerin gezisine katılmak üzere yola cıktık ama daha benzin istasyonunda keyfimiz kaçtı. Depomuza benzin alırken birde baktıkkı depoda akıntı var belki depo agızdan kaçırıyordur diyerek buluşma noktasına gittik.Buluşma noktasına sag salim ulaştık ama benzin deposu eklenti yerlerinden kaçırmaya devam edince bizim için kralların gezisi artık iptal olmuştu. Derken 4 araç birlikte soft bir gezi yapmaya başladık. Fakat bir sorunda orda cıktı. Tabana kaplattıgımız muhafazadan dolayı arazi vitesi tam devreye girmeyince ilk denemede jumda battık :'( Sagolsun ekip arkadaşlarımızın yardımlarıyla bu sorunuda hallettik ve bizim için artık engel kalmamıştı. CJ lerin gezisi kadar camuru bol bir gezi olmadıysada aracımızın eksiklerini görmek adına faydalı bir gezi oldu.

Gözlemecilerdeki sabah buluşmasında,sizlerin gruptan ayrılıp farklı bir aktivite yapacağınızı ve bu aktivitenin içinde birde mangal muhabbeti olduğunu duyunca hiç vicdanım sızlamadan beraber olduğum arkadaşlarımı neredeyse satıyordum.Aslında onları satmamam,sadece benden fotoğraf çekmemi bekledikleri içindi yoksa umurumda olmazdı ;D.Neyseki fotoğraflarda mangal görmedimde içime su serpildi. ;D ;D ;D

Erkan'cım sizin hazırladığınız aracın ilk gezisi olması sebebi ile çekingen davranmanız gayet doğal. 1-2 gezi ile ana eksiklikleri zaten açığa çıkar. Ama eksik hiç bitmez ;D Belki senelerdik arazi şanzımanı ile gezmemiş bir araç sonunda. Tekrar Musa ve sana hayırlı olsun. Beter böcek ile nice güzel gezilere imza atacağız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR