tiskeli
0507 577 80 43
Ynt: SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR
x
x
bacarmobil' Alıntı:siyah ZJ deki portbagajın önündeki led ışıldak nereden alındı acaba biliyor musunuz?
bence siz bir sanat icra etmissiniz. tebrik ediyorumtiskeli' Alıntı:90 lık pvc 150 lik pvc 90 lık demir boru ve pilastik hurda parçalar pvc tutkal vs yaptıgım zaman pek foto çekmemişim en çok boruyu bükme işi uğraştırdı birçok formül denedim en son büküm yapacağım taraflardan kısa aralıklarla avuç taşlama makinası ile parçalar çıkardım ısıtarak büktükten sonra tangit yapıştırıcı ile doldurarak yapıştırdım şnorkel kafasının şeklinide 150 lik pvc boruyu ısıttım iç tarafına 90lık boru diğer tarafada 5x10 ağaç parçası takıp gerdirdim ve o şekilde suyla soğuttum ve resimdeki gibi şekilli kestim
boru plastik metal boruyu hava filitresinden çamurluk içine dönüşte ve çamurluktan dışarı çıkışta kullandım arada ve yukarı kafaya kadar plastik boru pvc kullanmamın nedeni hafif ve kaza durumlarında tehlikesinin daha az olacağını düşündüğüm içiny.gulesenoglu' Alıntı:birde boruyu canavar ile kesmeyipte hidrolik boru kıvırma ile kıvırsaydınız sizin için daha kolay olurdu kanısındayım..
tiskeli' Alıntı:boru plastik metal boruyu hava filitresinden çamurluk içine dönüşte ve çamurluktan dışarı çıkışta kullandım arada ve yukarı kafaya kadar plastik boru pvc kullanmamın nedeni hafif ve kaza durumlarında tehlikesinin daha az olacağını düşündüğüm için
tiskeli' Alıntı:boru plastik metal boruyu hava filitresinden çamurluk içine dönüşte ve çamurluktan dışarı çıkışta kullandım arada ve yukarı kafaya kadar plastik boru pvc kullanmamın nedeni hafif ve kaza durumlarında tehlikesinin daha az olacağını düşündüğüm için