SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,359
Ynt: SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR

x

100_9375.JPG

100_7267.JPG

Etiketler

Yurdum insanı her zman bir çaresini bulur safari snorkelde neymiş ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bu şnorkel denen alet atıyorum yağmurlu havalarda içine giren suyu nasıl tahliye ediyyor? birde bundan geçen hava motora yeterli oluyormu yani bir farklılık oluyormu acaba?

bacarmobil' Alıntı:
siyah ZJ deki portbagajın önündeki led ışıldak nereden alındı acaba biliyor musunuz? :smiley:

İyi akşamlar arkadaşlar;o led li çalışmaları biz imal ediyoruz 6w tan başlar ,72 w a kadar değişir güçleri;ışık güç oranı klasik lambalara göre çok daha yüksek.Karayollarında da zaten direk kullamıyoruz;ayrı bir anahtarla kullanılıyor arazi için.Karayolunda tehlikeli gören arkadaşlar ;düz asfaltta da giderken;delici yayaıcı komple açık mı gidiyorlar.Hatta benim aracımda arkaya dönük bir 12w var.Ormanda gece geri manevra ve ;halatlama ,vinç leme gibi işlemlerde,yada kamp ,çadır kurarken çok işe yarıyor...

Biz Türk halkının bu yönunu seviyorum her zaman bi çözüm üretiriz ;)

Benim bu konudan anladigim Turk insaninin yaraticiligidr. Birde gorseli guzel olanin ortalamanin uzerininde pahali oldugu...

90 lık pvc 150 lik pvc 90 lık demir boru ve pilastik hurda parçalar pvc tutkal vs yaptıgım zaman pek foto çekmemişim en çok boruyu bükme işi uğraştırdı birçok formül denedim en son büküm yapacağım taraflardan kısa aralıklarla avuç taşlama makinası ile parçalar çıkardım ısıtarak büktükten sonra tangit yapıştırıcı ile doldurarak yapıştırdım şnorkel kafasının şeklinide 150 lik pvc boruyu ısıttım iç tarafına 90lık boru diğer tarafada 5x10 ağaç parçası takıp gerdirdim ve o şekilde suyla soğuttum ve resimdeki gibi şekilli kestim

tiskeli' Alıntı:
90 lık pvc 150 lik pvc 90 lık demir boru ve pilastik hurda parçalar pvc tutkal vs yaptıgım zaman pek foto çekmemişim en çok boruyu bükme işi uğraştırdı birçok formül denedim en son büküm yapacağım taraflardan kısa aralıklarla avuç taşlama makinası ile parçalar çıkardım ısıtarak büktükten sonra tangit yapıştırıcı ile doldurarak yapıştırdım şnorkel kafasının şeklinide 150 lik pvc boruyu ısıttım iç tarafına 90lık boru diğer tarafada 5x10 ağaç parçası takıp gerdirdim ve o şekilde suyla soğuttum ve resimdeki gibi şekilli kestim
bence siz bir sanat icra etmissiniz. tebrik ediyorum

birde boruyu canavar ile kesmeyipte hidrolik boru kıvırma ile kıvırsaydınız sizin için daha kolay olurdu kanısındayım..

Hepinize helal olsun hepside çok güzel olmuş yapılmayacak bişey değilmiş meğerse

y.gulesenoglu' Alıntı:
birde boruyu canavar ile kesmeyipte hidrolik boru kıvırma ile kıvırsaydınız sizin için daha kolay olurdu kanısındayım..
boru plastik metal boruyu hava filitresinden çamurluk içine dönüşte ve çamurluktan dışarı çıkışta kullandım arada ve yukarı kafaya kadar plastik boru pvc kullanmamın nedeni hafif ve kaza durumlarında tehlikesinin daha az olacağını düşündüğüm için

tiskeli' Alıntı:
boru plastik metal boruyu hava filitresinden çamurluk içine dönüşte ve çamurluktan dışarı çıkışta kullandım arada ve yukarı kafaya kadar plastik boru pvc kullanmamın nedeni hafif ve kaza durumlarında tehlikesinin daha az olacağını düşündüğüm için

vayy o boru pvc miydi, şekil vermek kolay olamamıştır ? bende demir sanmıştım kusura bakmayın..

tiskeli' Alıntı:

ellerinize sağlık tek kelime ile harika

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR