SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,360

Etiketler

Ynt: SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR

Roca Silva Şıkmış :smiley:

Bu da zamanında benim yaptığım bir deneme :smiley:

IMG_0390.JPG

IMG_0392.JPG

IMG_0397.JPG

IMG_0394.JPG

IMG_0400.JPG

l200 için baktım 750 snorkelın kendısı 150 euro da boya için 900 euro 150 euroda kargo tutsa 1050 euro

euro 2416 tl

yaklaşık 2,500 tl oohh suyundanda koy

ispanyaya giden yokmu belki pazarlık falan 1200 tl ye çekeriz
grin.gif
grin.gif
grin.gif
grin.gif

ha bide şöyle bir durum var 1200 tl dese sankı alacağım,hemen şurda huma otodaki 290 tl ye olanı alamadım

Tamamen para ve tercih meselesi senin için ucuz olan başkası için pahalı yada tam tersi :smiley:

tebrik ederim insanın kendi yaptığı şey hem değerli hemde daha güzel gelir ki bu şnorkelinde orjinalinden bir farkı yok kırılsada ustası benim dersin gene yaparsın ;)

o karbüratörün üstünden gelen plastik boru tam üst kapağın üstünden geçiyor motor sıcaklığından erimezmi

ben yüzme bilmedigim icin suya girerken mayonun kenarına iki tane 1.5 lt lik pet sise takıp öyle giriyordum yüzerken rahatlık oluyo ayrıca hiç batma riski yok bu snorkellerde ona benziyo ama is görüyosa sorun degil ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri