yüksek kesimde çekişteki problemde oksijen azlığınında etkisi var, aynen katılıyorum.ugurum307' Alıntı:merhabalar arkadaşlar yüksek kesimlere çıkıldıkça çekiş düşüklüğü yaşanmasının nedeni silindirde yeterince yanma elde edecek oksijenin bulunmamasıdır. oksijen azlığından dolayı çekiş düşüklüğü yaşanıyordur bence ..
Aracın arızasını bulabıldınızmı benım aracımda aynı sıkıntı ıcerısınde herseyi yeni ama ataklık yok ılk aldıgımda böyle degıldı dönus yaparsanız sevınırım yoksa yakıcam arabayı benzın dökupteslm aranıza yeni katıldım 2005 model nıssan rally raid 4x4 aracım var. normalde fırlaması yok hızlanınca 140-150 gidiyo ama kalkarken fırlmaıyo ve deyim yerindeyse sağır kalıyo. debriyaj dediler hemen orjinaliyle değiştirdim.turboya baktırdım çok iyi dediler.bende ne yapacağımı şaşırdım. arkadaşımda aynısından var kalkerken lastiklerin yarını bırakıyo ama bende pati dahi yapmıyo. yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
Sorunu cözebildinizmi bende de aynı problem var sonunda yakıcam arabayı bana dönus yaparsanız cok iyi olurslm aranıza yeni katıldım 2005 model nıssan rally raid 4x4 aracım var. normalde fırlaması yok hızlanınca 140-150 gidiyo ama kalkarken fırlmaıyo ve deyim yerindeyse sağır kalıyo. debriyaj dediler hemen orjinaliyle değiştirdim.turboya baktırdım çok iyi dediler.bende ne yapacağımı şaşırdım. arkadaşımda aynısından var kalkerken lastiklerin yarını bırakıyo ama bende pati dahi yapmıyo. yardımcı olursanız sevinirim saygılar.