orgasmatron
Zirve
Sanzimanin iyi oldugunu anlamak hem cok basit hem cok zordur , arabayi calistirdiniz drive getirdiniz gaz verdiniz yavas yavas arac gec doldurup vurup yani soyle altinizdan halinin hizli cekilmesi halindeki gibi vuruntulu yola baslarsa sanzimanin eli kulaginda ayni sekilde geriye de hizli doldurmaz ve zank diye giderse sikintili , yolda giderken ss lerde vites degistirdigini neredeyse hic anlamamaniz lazim , bi de yol yapin direksiyondan bir iki vites degistirin bakin tepkileri nasil hizli aliyor mu bakin , motorda da sessiz calismasina arabayi sarmamasina falan dikkat edin yagi suyu degistiyse ss lerin motorlarinda sikinti pek cikmaz , aracin durusundan belli olurevet hocam ss özelliklerini epeyce araştırdım, geçen hafta yanlış bilgi yüzüne sıfır duster almaya gidiyordum ( 47 bine aldığını söyledi arkadaş, fakat ötv siz aldığını söylemedi dusterın 60 bin olduğunu öğrenince ss alırım çok daha mantıklı diye vazgeçtim ve şansıma bayinin hemen 100 mt ilerisinde yeni ss baayi açılmış (kayseri organize sanayi tarafında) gittim hemen bütün modellerini inceledim test sürüşü yaptım korando sport'ta ve dusterı olanlar lütfen alınmasın duster, kyronun ve diğer ss modellerinin yanında teneke kalıyor, ilk defa otomatik dizel araç kullandım, inanılmaz sessiz ve piyasadaki ortalama güçlü motorlu otomobillerin atikliği var v.s her şeyi anlatsam sabah olur, kısacası almaya karar verdim fakat alırken kullanıcılardan dikkat edilmesi gereken yerleri öğrenirsem çok iyi olacak.
diyelimki kyronu almaya gittim öncelikle motora ve şanzumana serviste baktırabilirmiyim sağlıklı bir bilgi verirlermi yani servis; evet bunun motoru ve şanzumanı iyi sıkıntı yok dermi, dikkat etmem gereken başka yerler varmı?
değerli tecrübelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi