Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,152
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009)

açıkçası sizi o saatte sıcasık yatağınızdan kaldırmak sanki biraz azap olacak gibi geldi bana :D ama bakarsınız rahatsız ederim sizi nede olsa yabancısıyım oraların :D teşekkürler şimdiden

Etiketler

cidowsky' Alıntı:
açıkçası sizi o saatte sıcasık yatağınızdan kaldırmak sanki biraz azap olacak gibi geldi bana :D ama bakarsınız rahatsız ederim sizi nede olsa yabancısıyım oraların :D teşekkürler şimdiden

Lütfen hiçbir çekinceniz olmasın, saat hiç önemli değil.

byseyyah' Alıntı:
Sizde programı kesinleştirseniz artık :smiley:.
Bende 7 yıl önce ayrılıp,bir daha da gitmediğim yerleri görmek istiyorum.Ama benim 23 akşamı Ankara Yelken Klübünün yemeğine katılmam lazım;daha24 ekime kadar bayağı programım değişir,o nedenle adımı yazmadım :( ...

cidowsky' Alıntı:
ferdaneciğim ben eğer farklı ve ilgimi çeken bi etkinlik olursa ilerde oluşabilecek bütün programlarımı iptal ediyorum :D herkesi ekiyorum ee sivasada hiç gitmedim o güzel memleketimide görmek isterim açıkçası hep ankaranın batı kısımlarına gitik birazda doğusunu görmek lazım değilmi:D
Evet tabi de ;) ...

ferdane gül' Alıntı:
Bende 7 yıl önce ayrılıp,bir daha da gitmediğim yerleri görmek istiyorum.Ama benim 23 akşamı Ankara Yelken Klübünün yemeğine katılmam lazım;daha24 ekime kadar bayağı programım değişir,o nedenle adımı yazmadım :( ...

Biz yinede bekliyoruz :smiley:

şu işi kurban bayramında yapsaydınızda bizde sılayı ziyatere gelseydik

itfaiyeci' Alıntı:
şu işi kurban bayramında yapsaydınızda bizde sılayı ziyatere gelseydik

Sıla derken sivas'lı olduğunuzu anlıyorum. Sizde biliyorsunuzki sivas o tarihlerde bayağı soğuk oluyor. Bizde misafirlerimizi üşütmek istemediğimizden böyle oldu. Tabiki ilk olmasınında etkisi var tabiki. Gelenekselleştirmek istediğimiz bu buluşmayı seneye 4 EYLÜL şenlikleriyle birleştirmek istiyoruz. Yinede bekleriz sizide. Selamlar.

istanbul sarıyerdeniz koyulhisar aksekidenim hanım ulaş kötü köyden bu aralar ceviz ekiminin araşkırmak içinde ulaşa gelme olasılığımız var siz dostlarımızn olması bu grupla tanışmayı çok isterim

itfaiyeci' Alıntı:
istanbul sarıyerdeniz koyulhisar aksekidenim hanım ulaş kötü köyden bu aralar ceviz ekiminin araşkırmak içinde ulaşa gelme olasılığımız var siz dostlarımızn olması bu grupla tanışmayı çok isterim

Elbetteki bizde sizinle tanışmak isteriz. Gelince haberimiz olursa görüşürüz. Selamlar.

25 ekimde inşallah sivaslı rc ciler olarak biz de katılabiliriz. :smiley:

:smiley:Rc nin açılımı Radio control yani uzaktan kumandalı araçlar ama tabi bi oyuncak tarzında değil hobi maksatlı araçlar.Bu araçlar normal arabalar gibi en ufak parçasına kadar sokulen uzerınde motoru(benzinli) olan eksozu olan araçlardır.Birazıda buluşmaya kalsın.

Revo' Alıntı:
:smiley:Rc nin açılımı Radio control yani uzaktan kumandalı araçlar ama tabi bi oyuncak tarzında değil hobi maksatlı araçlar.Bu araçlar normal arabalar gibi en ufak parçasına kadar sokulen uzerınde motoru(benzinli) olan eksozu olan araçlardır.Birazıda buluşmaya kalsın.
Bilgiler için teşekkürler,sık sık yazdığım gibi gezenbilirde çok şey öğreniyorum....

merhabalar 2 gündür şehir dışındaydım yeni geldim güzel gelişmeler olmuş
revo hoşgeldin benim revo çalışmıyor on-road aracımı getirebilirm.
kayseriden katılan arkadaşlara teşekkür ederiz
organizasyon konusunda aksaklık yok

itfaiyeci' Alıntı:
bugün suşehri tarafından gelirken ceviz fiadlı satılık diye bir tabela gördüm o tarafta yetişiyor sanırım :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri