Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009)

merhabalar; C.Ü. misafirhanesi kesin olmamakla birlikte ( 20-25 ekim arasında üni.de konferans var) bir gece kahvaltı dahil 27,5 TL... 24 ekim gecesine büyük ihtimalle boş yer olacaktır ;)

Etiketler

ANKARA SİVAS ARASI KAÇ SAAT SÜRÜYO ONA GÖRE OTOBÜSTEN BİLET ALMAYI PLANLIYORUM

CUMADAN YOLA ÇIKMAYIO DÜŞÜNÜYORUMDA BEN

6 saat sürüyo Ankara -Sivas

slm arkadaşlar ben ramiz sivas divriğiden artık aranızdayım inşallah.

bende 73 74 model iki tane serı 3 var birini halen toplamaktayım sitemizden çok şey öğrendim ve sizlerle devam edeceğim.

merhaba ben samsundan esra bu buluşmaya bayanlar ilgi göstermiş bayan çok olacak inşallah bende gelirim peki bu tip faliyetlerde masraflar karşılanıyor sizde inşallah öyle yapacaksınız

esra öztürk' Alıntı:
merhaba ben samsundan esra bu buluşmaya bayanlar ilgi göstermiş bayan çok olacak inşallah bende gelirim peki bu tip faliyetlerde masraflar karşılanıyor sizde inşallah öyle yapacaksınız

Selam aslında masraflar karşılanıyor demek yanlış olur aradaşlarımız sponsor bulma konusunda çalışıyorlar ama bence siz hazırlıklı olun yiyecek konusunda bence ilk kez sivasta böle bi organizasyon yapıyo arkadaşlar başarılar dilerim onlara emekleri için teşekkürler
mesela çadır yetine başka bi yerde kalmayı tercih ederseniz siz ödüyorsunuz bunu

ben sevgili bülente şunu soracağım cuma akşamı yola çıkacağım sabah 5 yada 6 gibi orda olacağım o saatte kamp alanına ulaşmam yürüme mesafesi olarak ne kadardır ve ilk gelen ben oldugum için çadır atacağım güvenlik ne derecedir

cidowsky' Alıntı:
Selam aslında masraflar karşılanıyor demek yanlış olur aradaşlarımız sponsor bulma konusunda çalışıyorlar ama bence siz hazırlıklı olun yiyecek konusunda bence ilk kez sivasta böle bi organizasyon yapıyo arkadaşlar başarılar dilerim onlara emekleri için teşekkürler
mesela çadır yetine başka bi yerde kalmayı tercih ederseniz siz ödüyorsunuz bunu

Çiğdem hanıma bilgi desteği için teşekkür ederim, kısaca konuyu özetlemiş.

Merhaba Esra hanım.

Biz üç arkadaş siz dostlarımızla birlikte olabilmek için böyle bir etkinlik düzenlemek istedik ve yola çıktık. Ancak malumunuz olan küresel krizin etkisi olarak ve böyle bir etkinliğin ilk kez yapılıyor olmasının dezavantajı olarak sponsor çalışmalarımız pek iyi düzeyde değil :smiley: . Biz üç arkadaş olarak sizleri en iyi şekilde misafir edebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Sizlerin katılımı, destek ve anlayışı ile başarılı olabiliriz. Selamlar.

cidowsky' Alıntı:
ben sevgili bülente şunu soracağım cuma akşamı yola çıkacağım sabah 5 yada 6 gibi orda olacağım o saatte kamp alanına ulaşmam yürüme mesafesi olarak ne kadardır ve ilk gelen ben oldugum için çadır atacağım güvenlik ne derecedir

Merhaba çiğdem hanım, sizi sivas'ta aramızda görmek bizi sevindirecek. Sorunuza gelince, sivas'a yaklaştığınızda ararsanız sizi karşılamak için orda oluruz. Zaten gar ile arası yürüme mesafesi 5 dk. Yinede erken saatte gelen ilk misafirimiz olacağınızdan kamp alanında sizinle birlikte olmak isteriz. Selamlar.

Dilerseniz arayabileceğiniz teller :

Bülent KÖK 0532 323 44 45

Ömer ALTUN 0505 531 77 58 -- 0542 685 00 98

kokteknik' Alıntı:
Katılımcı Listesi

1-Bülent Kök (organizeden sorumlu )
2-Ömer Altun (organizeden sorumlu )
3-İsmail Evci
4-Mustafa Bey(organizeden sorumlu)
5-Yavuz Halıcı
6-Hakan Algedik
7-Önder Babacan
8-Ertuğrul Açıkgöz
9-Çiğdem ( çidowsky)
10-Vedat Çırağ
11-Murat Çakıcı gürün
12-Tarık Yılmaz ığdır ata036
13-Meltem(melinda) ankara
14- Galip taş giresun
15-Bekir BÜYÜKDOĞAN KAYSERİ
16-Sezai ÇAKIR KAYSERİ

ömer bey ben saat sabah 5 yada 6 yı kastettim o saatte ne sizi nede bülent arkadaşımı rahatsız etmek istemem açıkçası yürüme mesafesi o kadar kısa ise ben tam tarifi sizden alır çadırımı kurar ateşimi yakar hatta birazcık kestiririm belki :D ilginize teşekkür ederim

Çiğdem ,senin program bayagı belli olmuş sanırım... ;)

cidowsky' Alıntı:
ömer bey ben saat sabah 5 yada 6 yı kastettim o saatte ne sizi nede bülent arkadaşımı rahatsız etmek istemem açıkçası yürüme mesafesi o kadar kısa ise ben tam tarifi sizden alır çadırımı kurar ateşimi yakar hatta birazcık kestiririm belki :D ilginize teşekkür ederim

Nasıl rahat edeceğinizi düşünüyorsanız . Ancak rahatsızlık sözkonusu bile olamaz, saatin erken olması sorun değil sizi gerçekten karşılamak isteriz. Selamlar

ferdaneciğim ben eğer farklı ve ilgimi çeken bi etkinlik olursa ilerde oluşabilecek bütün programlarımı iptal ediyorum :D herkesi ekiyorum ee sivasada hiç gitmedim o güzel memleketimide görmek isterim açıkçası hep ankaranın batı kısımlarına gitik birazda doğusunu görmek lazım değilmi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri