esra öztürk' Alıntı:merhaba ben samsundan esra bu buluşmaya bayanlar ilgi göstermiş bayan çok olacak inşallah bende gelirim peki bu tip faliyetlerde masraflar karşılanıyor sizde inşallah öyle yapacaksınız
cidowsky' Alıntı:Selam aslında masraflar karşılanıyor demek yanlış olur aradaşlarımız sponsor bulma konusunda çalışıyorlar ama bence siz hazırlıklı olun yiyecek konusunda bence ilk kez sivasta böle bi organizasyon yapıyo arkadaşlar başarılar dilerim onlara emekleri için teşekkürler
mesela çadır yetine başka bi yerde kalmayı tercih ederseniz siz ödüyorsunuz bunu
cidowsky' Alıntı:ben sevgili bülente şunu soracağım cuma akşamı yola çıkacağım sabah 5 yada 6 gibi orda olacağım o saatte kamp alanına ulaşmam yürüme mesafesi olarak ne kadardır ve ilk gelen ben oldugum için çadır atacağım güvenlik ne derecedir
kokteknik' Alıntı:Katılımcı Listesi
1-Bülent Kök (organizeden sorumlu )
2-Ömer Altun (organizeden sorumlu )
3-İsmail Evci
4-Mustafa Bey(organizeden sorumlu)
5-Yavuz Halıcı
6-Hakan Algedik
7-Önder Babacan
8-Ertuğrul Açıkgöz
9-Çiğdem ( çidowsky)
10-Vedat Çırağ
11-Murat Çakıcı gürün
12-Tarık Yılmaz ığdır ata036
13-Meltem(melinda) ankara
14- Galip taş giresun
15-Bekir BÜYÜKDOĞAN KAYSERİ
16-Sezai ÇAKIR KAYSERİ
cidowsky' Alıntı:ömer bey ben saat sabah 5 yada 6 yı kastettim o saatte ne sizi nede bülent arkadaşımı rahatsız etmek istemem açıkçası yürüme mesafesi o kadar kısa ise ben tam tarifi sizden alır çadırımı kurar ateşimi yakar hatta birazcık kestiririm belki ilginize teşekkür ederim
Sizde programı kesinleştirseniz artık .ferdane gül' Alıntı:Çiğdem ,senin program bayagı belli olmuş sanırım...