Ynt: Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009)
Herkese Merhaba,
Organizasyonun Kampli & Gecelemeli dusunulmesine sevindim hatta kampin cuma (23 Ekim ) aksamindan baslamasi bile benim icin uygun..boylece gelebilen arkadaslarla Cumartesi gununude Full degerlendirebiliriz.. Cadir kamp yerinide belirlediginize gore sorun yok diye dusunuyorum.. ancak yagis durumu ne olur onu hic bilemesekte hava sicakliginin simdiden geceleri ( 1 & 3 ) C ' lere indigini hatirlayip ona gore hazirlik yapmakta fayda var ..Buna gore katilimci listesinin yanina herkes .. katilim gununu, kamptami yoksa misafirhanedemi kalacagini belirtirse organizasyonu yaparken size kolaylik saglayabilir.. ( mesela kac porsiyon kofte siparisi verilecegi vs ....
)
Bu arada son birkac gun yeni katilim pek olmadi galiba en son 12 idi ? Keske daha fazla olabilse ki.. bu listeden bile ozel mazeretlerle son anda gelemeyenler cikabilir ..
Bu duyurunun su an kilitlenmis olan ilk forumunda bazi sorular sormustum ama heralde tam forumun yer degistirmesine rastladigindan kayboldu.. bunlari ozellikle telefonla sormuyorumki diger arkadaslarinda bilgisi ve yorumlarini alabilmek icin.
Basberi okuduklarimdan bu organizasyonun,Hem tanisma hem kultur gezisi hemde Off Road amacli oldugunu anliyorum (hatta baslangicta go-kart etkinligide vardi ) ?yarismadanda soz edildi ama detayini tam anliyamadim..
Off Road bolumu icin parkur (ve kamp yeri ) sehirden ne kadar uzakta ve ne sertlik derecesinde dusunuluyor .. 4x2 araclarlada gelinebilecekmidir.. ( o gun havanin yagisli olmasi halinde parkur yerinin degismesi gerekebilirmi ? )
(aracsiz arkadaslarinda katilabilmesi icin kimler aracina kac kisi alabiliride belirtebiliriz ...)
Benim,avatarda resimleri gorunen 9 aylik 2 kucuk ( !! ) yavrunun kampta bulunmasinda herhangi bir sakinca olabilirmi ? :-\
Katilimcilarin, (kampli/kampsiz) yanlarinda zorunlu yada tercihen bulundurmasi gereken malzemelerle ilgili hatirlatmalar ve oneriler getirebilirsiniz..
keyifli hazirliklar vede kolayliklar / Ertugrul