Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009)

kokteknik' Alıntı:
biz bu iş te çok acemiyiz bir ilki gerçekleştirecez Allah nasip ederse
biraz bişiler söyleyin şunu yapın bunu yapmayın şunuda isteriz bunuda isteriz gibi :smiley:

bülent bu etkinliğigünü birlikmi planlıyorsunuz cumartesidengelebilirsiniz demişsinde benkampisterimamaölemisafirhane felanbana ters:D kamplı olsa bana fazlasıyla uyarrrrr :D

Etiketler

sayfanın sonlarına doğru cumartesi gecesi parkur yanında çadırda kalacağınızı sölemişsin bülent bu süper oldu peki cumadan gelsek gelmeyi denesek şansımı çokmu zorlamış olurum acaba :D

Sivasın havası sert olur ama ,Ankara gibi düşünmeyin ,kamp mı hımmmm ???

Herkese Merhaba,
Organizasyonun Kampli & Gecelemeli dusunulmesine sevindim hatta kampin cuma (23 Ekim ) aksamindan baslamasi bile benim icin uygun..boylece gelebilen arkadaslarla Cumartesi gununude Full degerlendirebiliriz.. Cadir kamp yerinide belirlediginize gore sorun yok diye dusunuyorum.. ancak yagis durumu ne olur onu hic bilemesekte hava sicakliginin simdiden geceleri ( 1 & 3 ) C ' lere indigini hatirlayip ona gore hazirlik yapmakta fayda var ..Buna gore katilimci listesinin yanina herkes .. katilim gununu, kamptami yoksa misafirhanedemi kalacagini belirtirse organizasyonu yaparken size kolaylik saglayabilir.. ( mesela kac porsiyon kofte siparisi verilecegi vs .... :smiley: )
Bu arada son birkac gun yeni katilim pek olmadi galiba en son 12 idi ? Keske daha fazla olabilse ki.. bu listeden bile ozel mazeretlerle son anda gelemeyenler cikabilir ..
Bu duyurunun su an kilitlenmis olan ilk forumunda bazi sorular sormustum ama heralde tam forumun yer degistirmesine rastladigindan kayboldu.. bunlari ozellikle telefonla sormuyorumki diger arkadaslarinda bilgisi ve yorumlarini alabilmek icin.
Basberi okuduklarimdan bu organizasyonun,Hem tanisma hem kultur gezisi hemde Off Road amacli oldugunu anliyorum (hatta baslangicta go-kart etkinligide vardi ) ?yarismadanda soz edildi ama detayini tam anliyamadim..
Off Road bolumu icin parkur (ve kamp yeri ) sehirden ne kadar uzakta ve ne sertlik derecesinde dusunuluyor .. 4x2 araclarlada gelinebilecekmidir.. ( o gun havanin yagisli olmasi halinde parkur yerinin degismesi gerekebilirmi ? )
(aracsiz arkadaslarinda katilabilmesi icin kimler aracina kac kisi alabiliride belirtebiliriz ...)
Benim,avatarda resimleri gorunen 9 aylik 2 kucuk ( !! ) yavrunun kampta bulunmasinda herhangi bir sakinca olabilirmi ? :-\
Katilimcilarin, (kampli/kampsiz) yanlarinda zorunlu yada tercihen bulundurmasi gereken malzemelerle ilgili hatirlatmalar ve oneriler getirebilirsiniz..
keyifli hazirliklar vede kolayliklar / Ertugrul

Katılımcı Listesi

1-Bülent Kök (organizeden sorumlu )
2-Ömer Altun (organizeden sorumlu )
3-İsmail Evci
4-Mustafa Bey(organizeden sorumlu)
5-Yavuz Halıcı
6-Hakan Algedik
7-Önder Babacan
8-Ertuğrul Açıkgöz
9-Çiğdem ( çidowsky)
10-Vedat Çırağ
11-Murat Çakıcı
12-Tarık Yılmaz ığdır ata036

arkadaşlar bizde detaylara inmeye çalışıoyruz parkur çok zor olmayacak 4x2 leri de düşünerek hazırlamaya çalışacağız organizasyonun izin işleri ambulans valilik belediye işleriyle uğraşan mustafa bey parkkur yanındaki go-kart pistinin işletmecisi aynı zamanda ikiteker tutkunudur 2 ay önce 200 motorsikletin katıldığı bir buluşma yaptı go-kart konusunda da bir turnuva düzenleyebiliriz kendisiyle birazdan görüşecem kamp konusunda ısrarcı olmuyorum gerçekten geceler hava soguk oluyor kimse hasta olsun istemem gündüz çok sıcak gece çok soğuk bir havamız var unutmayın kültür gezisi yapıcaz tarihi eserleri yakından görücez zaten hepsi hükümet meydanında
hafta içi tam program yayınlacağız kendiniz değerlendirirsiniz artık

kokteknik' Alıntı:
kız kardeşime görev veririm sizi gezdirir
size zahmet olucaksa sorun deil ltf kendınızı ve kardeşinizi zahmete sokmayalım ..tarihi yer kamiyor yaa.kendimizde gezeriz biz sora sora bağdat bulunmuş:smiley:
çiğdemle bayramda gidemedik burda oluruz beraber iyşaalh bende adımı yazıyorum
:smiley:umarım orda olucam planlıyorum ajandama yazdım
sivasınızı hiç görmedim okadar yer gezdim muhakkak ki güzel bir şehirdir
zahmetler için şimdiden tşkürler

cihanülker' Alıntı:
bir defender gördüm bayramda sivastan geçerken hatta kızım ön camda gezenbilir yazıyor dedi fakat emin değilim sizin defendermıydı değilmiydi çok hızlı geçtik sadece köfte yedik ;D kızmayın
cihan abi nasılsınız?
sizde gelsenize sivasa?

--------------------------------------------------------------------------------
Katılımcı Listesi

1-Bülent Kök (organizeden sorumlu )
2-Ömer Altun (organizeden sorumlu )
3-İsmail Evci
4-Mustafa Bey(organizeden sorumlu)
5-Yavuz Halıcı
6-Hakan Algedik
7-Önder Babacan
8-Ertuğrul Açıkgöz
9-Çiğdem ( çidowsky)
10-Vedat Çırağ
11-Murat Çakıcı
12-Tarık Yılmaz ığdır ata036
13-Meltem(melinda)

ferdane gül' Alıntı:
Ankara canlanacak mı bakalım?
siz gelmiomusunuz ?
ama bayanlardan azız geliniyi olur canlanın disunuz sizde:smiley:
detay program geldimiki?ona göre palan yapcam ayarlayacam kendimi ..

melinda' Alıntı:
siz gelmiomusunuz ?
ama bayanlardan azız geliniyi olur canlanın disunuz sizde:smiley:
detay program geldimiki?ona göre palan yapcam ayarlayacam kendimi ..
Meltemcim,benim durumum daha belli değil,gelecek olursam listeye hemen adımı yazacağım....

Bülent bey bir aksilik olmaz ise bende katılıyorum net olarak katılma durumumu size bildiririm selamlar Galip Taş

duyurumuzu prgoramımızı açıklayan cevapları en kısa zamanda vermeye çalışıyoruz izin işlemlerimiz inşallah pazartesi bitiyor bir aksilik olup program iptal edilmesin istiyoruz resmi programı açıklayacağım lütfen biraz müsaade arkadaşlar ilk defa yapıyoruz herşeye kesin cevapla vermek istiyorum bir kaç gün daha müsaade :smiley: inanın elimizden geleni yapıyoruz ama üç kişiyiz
off-road gönül veren dostalarımız bize anlayış gösterecek ve tesrif edeceklerdir diye umuyorum.
isoff a gitmeyen arkadaşlar sivas buyrun diyorum ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri