hlt_tkn1907
1987 LR defender :)
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010)
robicon
robicon
kokteknik' Alıntı:geldim sivastayım
giresun off-road dernği başkanı adbulkadir aksu beyle dün bir aradaydık sohbet ettik onlarda 2-3 araç civarında geliyorlar ayrıca sinoptan ve fatsa off-road dan katılılar olucak
bu katılımlar beni çok sevindirdi
tam bir 4x4 şöleni olucak
Teşekkürler bunu alınabilir bir araç olarak değerlendiriyorum...kokteknik' Alıntı:inter scout benim bildiğim bir araç klasik bir off-road aracıdır yedek parçalarıı kolaylıkla bulamazsın ama onun dışında ağır off-road için mükemmel bir araç
4 eylül san sitesineki yeşil pikap socut diyorsan daha detaylı bilgiyi ihtiyar off-raodçı hüseyin demiral da alabilirsin
benim pek siyaset bilgim olmadığından bakanda vekil da tanımam eğer off-road yapsalar mutlaka bir yerde tanışırdımmuratkorkmaz' Alıntı:abdulkadir güneysu adamın ismi abi ben sana yanlıs söylemişim )
abdulkadir aksu içişleri baakanıı deilmiydi ;D
kokteknik' Alıntı:geri sayım başladı
ata036' Alıntı:hadi hayırlı olsun kardeşim allah utandırmasun
yarış alanında bulundurulması gerekenler aklında olsun diye yazıyorum
1- motor ustası güleçyüz oto güzel usta
2- frenci avrupa rotbalans mesut usta
3- POMPACI hüseyin demiral bulur
4- yedek pompa bende var defender için
bülent ve mustafa abi sana para kazandırtmaz hep beleş çalışırsın baştan söyliyimcorvette' Alıntı:yedek parcacı ve servıs ısımı yapsam ne acaba parkurda pazar gunu cıftt tarıfe alırım ama
;D ;D ;Dcorvette' Alıntı:yedek parcacı ve servıs ısımı yapsam ne acaba parkurda pazar gunu cıftt tarıfe alırım ama