Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 438
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,766
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010)

Herne kadar etkinlik duyurusunun yayınlandığı ilk günlerde gelme ihtimalim % 50 dedikten hemen sonra Bülent bey beni listeden silmiş olsada,
Ben aşağıda kopyalanmış diyaloglarla ilgili , sorumu dersiniz yorummu ama yanıtını hala alabilmiş değilim ..
Sivas grubuna sormak istiyorum ; sorununuz şahsen benimle ise bile bunu bu forumda gerekçeleriyle açıklayarak yazmanız gerekirdi ?
Kayseri grubu demek tabiiki ben demek değil ama arkadaşlar doğal olarak bilmek isteyebilirler.... mademki ortak organizasyondan da söz ediyorsunuz...
Bu konuda Sivas grubunun tutumunu ve nedenlerini anlamak için özelden yaptığım girişimler ne yazıkki sonuçsuz kaldı o yüzden burdan sormak zorunda kalıyorum.

« Yanıtla #87 : 21 Ağustos 2010, 10:21:29 » Alıntı sahibi :Ertuğrul Açıkgöz

Arkadaşlar beni şaşırttınız açıkçası ... ilk defamı bu forumlarda şaka yapıyoruzda bu tepkileri koydunuz anlamadım..
Neyse yanlış anlaşıldı sanırım özür.. bundan sonra tekrarlanmaz.

Alıntı sahibi: kokteknik, Tarihi: 20 Ağustos 2010, 23:48:40

tahtaravalli becerebilirsek diye yazdım kimse dikkate almamış eğer yapabilirsek kibu türkiye de bir ilk olucak çok detaylı bir şekilde düşünüyoruz
basit birşey yapmamaya çalışacaz ihtiyarlar ve pilotajlarına güvenmiyenler sigortasız yola çıkmasınlar zaten hepimiz araçlarımızı çok seviyoruz sivas grubu kimsenin aracını kırmaya bozmaya çalışmaz
Alıntı sahibi: byseyyah, Tarihi: 21 Ağustos 2010, 01:44:05
Haber kaynaklarını gözden geçirmen gerekli.

Etiketler

başkanım senin rubikon kanımı donduruyor gönül isterki rubiconla gel. ama sen bizim kıraldan vaz geçme cj mizi al gel.
sarilarin_sulo' Alıntı:
Arkadaşlar cj 5 le mi gelsem yoksa robicon la mı gelsem acaba?oylamaya sunuyorum.

IMG_3314.jpg

ertuğrul abi
sana karşı özel bir kırgınlığımız yok sivas grubundan kime özel den birşey sordunda cevap vermediler ben özel mesajlarıma baktım senden gelen birşey yok bizim organisazyon tarihlerinde senin nevşehir fotograf etkinliğine katılacağını söyledikten sonra gelişen bu tahtaravalli muhabettinin altından şahşi birşeyler aramamak gerekir diye düşünüyorum ayrıca (gelsen iyi olurdu) diye mesaj yazdım bu konuyu gelirsen detaylı konuşuruz yoksa ben karadeniz gezisindediym gelince sana telefon açabilirim. bu konuyu burada konuşmamızın diğer arkadaşlar açısından da yersiz olduğunu düşünüyorum selamlar

hasanimsp' Alıntı:
selam arkadaşlar ben yen katılımcıyım 17 sinde gelmek istiyorum
ailemle
eger sizlerde uygun görürseniz
aracım land rover dico td5 2001

Memenun oluruz, listedeki bilgilerinizi tamamlarsanız iyi olur. Selamlar

sarilarin_sulo' Alıntı:
Arkadaşlar cj 5 le mi gelsem yoksa robicon la mı gelsem acaba?oylamaya sunuyorum.

Başkan kendini nasıl rahat hissedeceksen onunla gel, önemli olan gelebilmen ve burada beraberce eğlenmemiz. Selamlar...

ERTUĞRUL ABİ LÜTFEN GELİRMİSİN...............

Ertugrul abi herhalde yanlış anlaşma olmuş.. abi senide bekliyoruz. hep beraberiz inşallah. bu arada kayseri -sivas ortak organizasyonunu duyduguma sevindim. haberleri bekliyoruz.
okan başkanım bence iksinide götür :smiley:

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Herne kadar etkinlik duyurusunun yayınlandığı ilk günlerde gelme ihtimalim % 50 dedikten hemen sonra Bülent bey beni listeden silmiş olsada,
Ben aşağıda kopyalanmış diyaloglarla ilgili , sorumu dersiniz yorummu ama yanıtını hala alabilmiş değilim ..
Sivas grubuna sormak istiyorum ; sorununuz şahsen benimle ise bile bunu bu forumda gerekçeleriyle açıklayarak yazmanız gerekirdi ?
Kayseri grubu demek tabiiki ben demek değil ama arkadaşlar doğal olarak bilmek isteyebilirler.... mademki ortak organizasyondan da söz ediyorsunuz...
Bu konuda Sivas grubunun tutumunu ve nedenlerini anlamak için özelden yaptığım girişimler ne yazıkki sonuçsuz kaldı o yüzden burdan sormak zorunda kalıyorum.

« Yanıtla #87 : 21 Ağustos 2010, 10:21:29 » Alıntı sahibi :Ertuğrul Açıkgöz

Arkadaşlar beni şaşırttınız açıkçası ... ilk defamı bu forumlarda şaka yapıyoruzda bu tepkileri koydunuz anlamadım..
Neyse yanlış anlaşıldı sanırım özür.. bundan sonra tekrarlanmaz.

Alıntı sahibi: kokteknik, Tarihi: 20 Ağustos 2010, 23:48:40

tahtaravalli becerebilirsek diye yazdım kimse dikkate almamış eğer yapabilirsek kibu türkiye de bir ilk olucak çok detaylı bir şekilde düşünüyoruz
basit birşey yapmamaya çalışacaz ihtiyarlar ve pilotajlarına güvenmiyenler sigortasız yola çıkmasınlar zaten hepimiz araçlarımızı çok seviyoruz sivas grubu kimsenin aracını kırmaya bozmaya çalışmaz
Alıntı sahibi: byseyyah, Tarihi: 21 Ağustos 2010, 01:44:05
Haber kaynaklarını gözden geçirmen gerekli.
kırılmalar darılmalar olmuş olabilir fakat yinede biz bir ekibiz sivas-kayseri olarak lütfen gel abi

ahmetti' Alıntı:
aynen öyle orhan bey :D boşuna yorulmanıza gerek yok zaten bende gelmiyorum. benim kupamı ( 1. lik kupası ) kargo yapacak bülent bey sağolsun...

;D ;D ;D ;D
Bu arada gecikme için özür tüm sevdikleriniz ile birlikte HERKESE MUTLU VE HAYIRLI BAYRAMLAR.

Herkese selamlar konu dışında biliyorum ancak eğer yeterli bilgiyi alabilirsem eğer ,sivasta araç sayınızı bir tane artırmak düşüncesindeyim.Özetle bir sorum olacak: 1972 international SCOUT 800 B
model suv ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarvarsa araç hakkında kısaca bilgilendirme yaparlarsa çok memnun olacağım yani aracın offroad performansı ve genel anlamda soruyorum. internetten araştırdım ancak pek bişey bulamadım.Şimdiden teşekkürler...

Merih' Alıntı:
Herkese selamlar konu dışında biliyorum ancak eğer yeterli bilgiyi alabilirsem eğer ,sivasta araç sayınızı bir tane artırmak düşüncesindeyim.Özetle bir sorum olacak: 1972 international SCOUT 800 B
model suv ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarvarsa araç hakkında kısaca bilgilendirme yaparlarsa çok memnun olacağım yani aracın offroad performansı ve genel anlamda soruyorum. internetten araştırdım ancak pek bişey bulamadım.Şimdiden teşekkürler...
kullanıp test etmek lazım derim...

ahmetti' Alıntı:
kullanıp test etmek lazım derim...
Aslında araç çok diri duruyo yani kaporta lastik ve görünürü hiç de 72 model gibi değil sonuçta satıcı sanayide motorcu yol yardım aracı olarak kullandığı bir araç bu ama dediğim gibi hiç tanımdaığım bir araç o sebeple kullanan ya da bilen varsa yardımını istiyorum

Merih' Alıntı:

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.SİVAS'ta araç sayısının artması bizi mutlu eder. Size şöyle bir teklifim var almayı düşündüğünüz aracı mümkün olursa 18-19 eylül'deki organizasyona getirin parkurda bir deneyelim ona göre hep beraber karar veririz. Selamlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri