Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 824
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,735
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

landcı-38' Alıntı:
sabah ibrahimle konuştuk sorun çözüldü. zerrin hanımada teşekkür ederim beni dinle diği için. videolar enkısa zamanda ekranlarda tarık çıkartmalarım hangi kargoda

bilgi için teşekkürler gardaşım kargo için seni arayacağım :smiley: ;) ;)

Etiketler

kokteknik' Alıntı:
canım dostum bekir
bu konuda kimse sana birşey diyemez yoksa karşısında beni bizi bulur
boşver video felan istemiyor kimse
2 sivas off-road etkinliğinde amaç reklam yada görüntü değildi
biz bir araya geldik güzel bir hafta sonu geçirdik zaten dostuk kazandı değilmi?
ayrıca bizim sivas etkinlği yeterince ses getirdi herkesten olumlu tepkiler alıyoruz görüntünün olup olmaması önemli değil
gezenbilirden katılan arkadaşlar sivas grubu ve diğer off-raod klüblerinin den katılan tüm dostlarımızın karakter ve kişilik bakımıdan mükemmel insanlar olduğunu düşünüyorum
bu insanların hiçbirinin magazin görüntüye ihtiyacı yok
sen gönlünü ferah tut
sevgilerimle
Sivas off-road klübü derneği adına BÜLENT KÖK
SEVGİLİ HEMŞERİM BEKİR ABİ BÜLENT BAŞKANIN GÖRÜŞLERİNE AYNEN KATILIYORUM SENDE BİZİM BAŞKANLARDAN BİRİSİN .SAYGILAR.ÜMİT

selam arkadaşlar etkliğmize katılan herkese teşekküreler
mustafa aslan

landcı-38' Alıntı:
cigerim senin poların benim polarım erhanın isimliği yapılacak emin ol. ben yurd dışına çıkıyorum iş yoğunluğu var eminimki herkez kızıyor ama benim açıklamamı sivastaki mustafa abiye yaptım.ama şu gerçekki gerçek arkadaşlıklar yarıştan kamptan sonrakiymiş.resim ve videoları alıp sizlerle paylaşacam
abi canın sağolsun senin gözünün yağını yerim ben :D bizimkisi muhabbet olsun ne mont ne görüntüler senden kıymetli değil bizim için onlar olmasada olur sen canını sıkma yeter ki...

BEKİR EN BÜYÜKDOĞAN ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri