çok teşekkürler zerrin hanımceranus' Alıntı:Bülent, "Gezenbilir Sivas Temsilcisi" olmanı kutluyorum, hayırlı olsun..
byseyyah' Alıntı:Başkanım, temsilci olmana çok sevindim, SİVAS'ı en iyi şekilde temsilediyordun bu resmileşmiş oldu, hayırlı uğurlu olsun. SİVAS' ta çok işler yapacağına inanıyorum, herzaman yanındayız. Selamlar...
ata036' Alıntı:yakışır kardeşime hayırlı olsun ciğerim
kht58' Alıntı:başkanım ve şimdi temsilcim abi tebrik ederim. bundan sonra başkanımın temsilciliğinde daha güzel işler yapmak ümidiyle...
abi sen şimdi temsilci oldun ya hani T-short ve çıkartma gibi ihtiyaçlarımızı senden mi tedarik edeceğiz artıkkokteknik' Alıntı:başkanım ve şimdi temsilcim abi tebrik ederim. bundan sonra başkanımın temsilciliğinde daha güzel işler yapmak ümidiyle...
teşekkürler korkutum (Korpilotum)
teşekkürler tarıkım
bambaşka organizasyonlarda görüşmek üzere
takomistik' Alıntı:gezenbilir sivas temsilcisi olmussun ya abi ben sorunlarımı sana anlatabilirmiyim. benim sorunlarımı bir sivas köftecisinde anlatsam sana baya sorunum var ;D
abi başkan makamı gereği çok yoğun oluyor istersen senin dertlerini başkan adına biz dinleyelim sivas köftecisindetakomistik' Alıntı:gezenbilir sivas temsilcisi olmussun ya abi ben sorunlarımı sana anlatabilirmiyim. benim sorunlarımı bir sivas köftecisinde anlatsam sana baya sorunum var ;D
kht58' Alıntı:abi başkan makamı gereği çok yoğun oluyor istersen senin dertlerini başkan adına biz dinleyelim sivas köftecisinde