hakkaten arkadaşlar ya bakıyorumda bir iki kişinin videosu var sadecelandcı-38' Alıntı:mustafa abi ben dönemeçleri çiftlemeseydim sanada kalmazdı kupa hayırlısı olsun .arkadaşlar benim hiçmi sevenim yok hiç videoları resimlerimi çeken yok yaaaaaaaaaaaaaaa fotoyla kameramanı taşımanın cezası bu pistede yarım resim ve videolarımı çekip gönderene teşekkür artı hediyesi var
aldığıkaserian' Alıntı:murat sanki kanatlı melek uçmadan duramaz
landcı-38' Alıntı:mustafa abi ben dönemeçleri çiftlemeseydim sanada kalmazdı kupa hayırlısı olsun .arkadaşlar benim hiçmi sevenim yok hiç videoları resimlerimi çeken yok yaaaaaaaaaaaaaaa fotoyla kameramanı taşımanın cezası bu pistede yarım resim ve videolarımı çekip gönderene teşekkür artı hediyesi var
KIRAT ı ilk gördüğün yerde direksiyona geçebilirsin burcuObelia' Alıntı:Tarıkcım, önümüzdeki sene gene buluşursak kıratı kullanacağım, haberin olsun![]()
zileli' Alıntı:Sevgili co pilot"um Tarık 15 numaranın video su hiç bir yerde yok sanırım kardeşim, sen 7 numarayı izle ;D ;D
abi sen grand la bi koşu kayseriye tekden hastanesine gidip bekiri yakalasan hepimizin videosu onda varahmetti' Alıntı:Arkadaşım burada bi taraflarımızı yırtıyoruz :'( bizim videolar nerede diye saolsun hiç çeken olmamış.
Bülent bu taş sana geliyor, hani kardeşim pistin içerisinde sözüm ona üç dört kişi foto ve kamera çekiyordu, hatta ve hatta büyük omuz üstü kamera bile vardı :
nerde bu videolar dağıttırtmayın uleeeen bu siteyi bana ;D ;D ;D
ata036' Alıntı:yakarım bu gezegeni bulacağım ve ekleyeceğim o videoyu![]()
sende harikaydın ahmet
PIKE' Alıntı:çigdem hanım , ahmet bey haklı. murat kardeşim bu uçmalara çok alışkın.. en yakın organizasyonda daha iyi kareler verir
aleyküm selam başkan...sarilarin_sulo' Alıntı:selam mıllet
çiğdem onun kolayı var biz arabayı lifte kaldıralım sen alttan çek puhaha ;D sonra gerekli düzeltmeleri photoshop'ta yaparsın...cidowsky' Alıntı:VALLA bekirin getirdiği o hani büyüüüükkk kamera çekim yapıyor diye sanırım bi çok kişi kameraya almadı yarışları biliyosunuz ki çookkk hafıza ve pil demek ;D ;D
valla bn öle kareleri istiyorum o zaman hatta mesela uçaağı tepenin çıkışına yatıp alttan uçma karesi bile alabilirim ;D ;D eminim öle bi karesi yoktur. bunu iyi paraya satabilriim sanırım ;D