Tarık valla sıradan yüklüyorum mesajını da aldım baktım ama sanırım olmayanların içinde inşallah çıkar...ata036' Alıntı:ya arkadaşlar 15 numara 15 15 15 namı diğer KIRAT yokmu bi videom ya allah rızası için :
bir adamda şans olacak abii neyse genede teşekkürler inşallah çıkar takipteyimMerih' Alıntı:Tarık valla sıradan yüklüyorum mesajını da aldım baktım ama sanırım olmayanların içinde inşallah çıkar...
cidowsky' Alıntı:bak hele ya anlamamazlıga vuruyo ip ucu veriyorum
kayseri- erciyes- ben- fotograf karesi
takomistik' Alıntı:teşekkür ederim benim videoları yükledigin için fakat benim motor su alınca çıkamadım birtürlü athtaravalliyi ve öncesindede sonrasındada yavaştım aslında yoksa kupayı benden kimse alamazdı ;D
takomistik' Alıntı:teşekkür ederim benim videoları yükledigin için fakat benim motor su alınca çıkamadım birtürlü athtaravalliyi ve öncesindede sonrasındada yavaştım aslında yoksa kupayı benden kimse alamazdı ;D
merih bey 15 nümreden bi haber yukmuu :Merih' Alıntı:ne demek zaten motor sesi sudan sonra değişmişti, yoksa biz senden bekliyoduk zaten
ata036' Alıntı:merih bey 15 nümreden bi haber yukmuu :
Merih' Alıntı:tekrar baktım ama sanırım senin şanssızlığın malesef 15 numara yok, doğrusu çoğunu yükledim zaten