Sitemizin Yeni Şekli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ince999 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,196

Etiketler
Oleeeyyyy... Nihayet aylardan sonra gezenbilir beni kabul etti de siteye girebildim. Kendimize " hiç " dedi isek de yok hükmündedir demedik. Neyse bu bir eleştiri değil sakın yanlış anlama olmasın. Bu düzenleme, bu çaba kolay iş değildir muhakkak, elbette aksamalar olabilir.
Yılın son gününde de olsa ucundan yakaladım sizleri. Herkese gönlüne göre karavanlı, hoş manzaralı, bol virajlı, inişli, çıkışlı, taşlı, çukurlu, kaymak asfaltlı, karlı, yaylalı, ormanlı, deniz veya göl kıyılı, samanyolu yıldızlı yollar, kamplar ve yıllar dilerim.
Dünyaya ve ülkeme de barışı yaşayacak ve yaşatacak akıl, fikir, idrak ve olgunluk ... Pek ümidim yok ama Nasreddin hoca misali, göle maya çalmış olalım işte...

Fotolar dışında yazılanların da bir kısmı eksik, örneğin 'gezi notları' başlığının altında açmış olduğum konunun neredeyse yarısı yok. Düzelecek mi acaba?
Bu arada biri benim sesimi duyacak mı?
Oleeeyyyy... Nihayet aylardan sonra gezenbilir beni kabul etti de siteye girebildim. Kendimize " hiç " dedi isek de yok hükmündedir demedik. Neyse bu bir eleştiri değil sakın yanlış anlama olmasın. Bu düzenleme, bu çaba kolay iş değildir muhakkak, elbette aksamalar olabilir.
Yılın son gününde de olsa ucundan yakaladım sizleri. Herkese gönlüne göre karavanlı, hoş manzaralı, bol virajlı, inişli, çıkışlı, taşlı, çukurlu, kaymak asfaltlı, karlı, yaylalı, ormanlı, deniz veya göl kıyılı, samanyolu yıldızlı yollar, kamplar ve yıllar dilerim.
Dünyaya ve ülkeme de barışı yaşayacak ve yaşatacak akıl, fikir, idrak ve olgunluk ... Pek ümidim yok ama Nasreddin hoca misali, göle maya çalmış olalım işte...

Forumdaki aksaklıkları gidermek için teknik çalışmaların yapıldığını söyleyebilirim ama son durumu bilmiyorum.

2015’in son gününde kuzey kutbu Adana’dan daha sıcak.

2016 yılının bizi bir çok yönüyle sevindireceğini ümit edelim.

Haldun Bey sizi forumda tekrar görmek çok güzel.

Sayın Aslan123456,

konuyu bilmeden bir şey söyleyemiyorum.:smiley:
O zaman hemen aktarayım
İlk başta ben aslında konu buralara gelmeden önce sitenin bize yazın bölümüne yazdım.Sedat abiye özelden yazdım,sitenin mail adresine bile mail attım ama cevap gelmedi.
Şimdi sizden ricam brn aslında ''aslan28'' kullanıcısıyım ve siteye giriş şifremi unuttum fakat şifremi degiştir kısmını kullanamıyorum çünkü! iş değişikliği yaptıgım için şifre çıktıgım iş mailine gidiyor.Sizden ricam ''aslan28'' kullanıcı şifremi sıfırlamanızı ve tarafıma bilgi vermenizi rica ederim.

O zaman hemen aktarayım
İlk başta ben aslında konu buralara gelmeden önce sitenin bize yazın bölümüne yazdım.Sedat abiye özelden yazdım,sitenin mail adresine bile mail attım ama cevap gelmedi.
Şimdi sizden ricam brn aslında ''aslan28'' kullanıcısıyım ve siteye giriş şifremi unuttum fakat şifremi degiştir kısmını kullanamıyorum çünkü! iş değişikliği yaptıgım için şifre çıktıgım iş mailine gidiyor.Sizden ricam ''aslan28'' kullanıcı şifremi sıfırlamanızı ve tarafıma bilgi vermenizi rica ederim.

Şifrenizi sıfırlamak teknik olanaklarımı aştığı için mesajınızı bende Sedat Beye gönderdim. Daha önce kendisine gönderdiğiniz mesaj sene sonu ve yılbaşı stresinde gözünden kaçmıştır.

Yeni yılda size sıhhatli, neşeli ve güzel geziler dilerim.

Şifrenizi sıfırlamak teknik olanaklarımı aştığı için mesajınızı bende Sedat Beye gönderdim. Daha önce kendisine gönderdiğiniz mesaj sene sonu ve yılbaşı stresinde gözünden kaçmıştır.

Yeni yılda size sıhhatli, neşeli ve güzel geziler dilerim.
İlginize teşekkür eder beklemekte oldugumu bildiririm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR