aslan123456
Ana Kamp
Bu arada biri benim sesimi duyacak mı?
Fotolar dışında yazılanların da bir kısmı eksik, örneğin 'gezi notları' başlığının altında açmış olduğum konunun neredeyse yarısı yok. Düzelecek mi acaba?
Bu arada biri benim sesimi duyacak mı?
Oleeeyyyy... Nihayet aylardan sonra gezenbilir beni kabul etti de siteye girebildim. Kendimize " hiç " dedi isek de yok hükmündedir demedik. Neyse bu bir eleştiri değil sakın yanlış anlama olmasın. Bu düzenleme, bu çaba kolay iş değildir muhakkak, elbette aksamalar olabilir.
Yılın son gününde de olsa ucundan yakaladım sizleri. Herkese gönlüne göre karavanlı, hoş manzaralı, bol virajlı, inişli, çıkışlı, taşlı, çukurlu, kaymak asfaltlı, karlı, yaylalı, ormanlı, deniz veya göl kıyılı, samanyolu yıldızlı yollar, kamplar ve yıllar dilerim.
Dünyaya ve ülkeme de barışı yaşayacak ve yaşatacak akıl, fikir, idrak ve olgunluk ... Pek ümidim yok ama Nasreddin hoca misali, göle maya çalmış olalım işte...
Sn.Akdeniz sizden bir ricam olacaktı mümkünse?
O zaman hemen aktarayımSayın Aslan123456,
konuyu bilmeden bir şey söyleyemiyorum.
O zaman hemen aktarayım
İlk başta ben aslında konu buralara gelmeden önce sitenin bize yazın bölümüne yazdım.Sedat abiye özelden yazdım,sitenin mail adresine bile mail attım ama cevap gelmedi.
Şimdi sizden ricam brn aslında ''aslan28'' kullanıcısıyım ve siteye giriş şifremi unuttum fakat şifremi degiştir kısmını kullanamıyorum çünkü! iş değişikliği yaptıgım için şifre çıktıgım iş mailine gidiyor.Sizden ricam ''aslan28'' kullanıcı şifremi sıfırlamanızı ve tarafıma bilgi vermenizi rica ederim.
İlginize teşekkür eder beklemekte oldugumu bildiririm.Şifrenizi sıfırlamak teknik olanaklarımı aştığı için mesajınızı bende Sedat Beye gönderdim. Daha önce kendisine gönderdiğiniz mesaj sene sonu ve yılbaşı stresinde gözünden kaçmıştır.
Yeni yılda size sıhhatli, neşeli ve güzel geziler dilerim.