Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turk357 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,683
Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar...

aynen bu araç özellikle çöldeki sahnesi çok güzeldi :D tozu dumana katıp öyle bi gidişi vardıki. bu filmi izlerken uykum çok kötü geliyordu sırf deferder yüzünden sonuna kadar izledim :D

Etiketler

mu7y' Alıntı:
443.jpg

vlcsnap61582cd4.jpg

1971 Land-Rover 88'' Series III Station Wagonmuş araç

O araçla ne anılarım var benim, göz nuru gibiydi kendileri :smiley: Birçok arazi taşıtına kök söktürmüştü rotalarda..Biraz bakım biraz sevgi yeter ona :smiley:

Hepsi gerçekten harika görüntüler insanın iyikide almışım diyesi geliyor. Herkese kazasız belasız sürüşler
Ertan KORER

Bu güzel Land rover ı görünce bende aranıza katılayım dedim.

James Bond, You Only Lıve Twıce, 1967

JB1.jpg

merhaba bızde yenı cekılen kozmoz isimli sinema filmine defenderimizi kiraladıkk :smiley: karstan 1 hafta once geldi araç :smiley:

fatyy_4u' Alıntı:
merhaba bızde yenı cekılen kozmoz isimli sinema filmine defenderimizi kiraladıkk :smiley: karstan 1 hafta once geldi araç :smiley:

Rus yapımı bir filmmi olacak? Kars, kozmos falan olunca aklıma ilk ruslar geliyor :smiley: Foto koyarsanız zevkle inceleriz.

maalesef foto bnm elimede ulasmadı yerli yapımmıs vizyona girmesini beqlıorum o yusden :smiley:

Şimdi resimleri görünce dikkat ettim. Hemen hemen her James Bond filminde bir tane Land Rover mutlaka var. ana sponsor falan galiba :smiley:

İngiliz ajanına ingiliz aracı..lara croft ta ingiliz dilberi..Onunda aracı defender..Olsun artık..araç millileşmiş...

jeep çilere yollayında araba görsün garipler altlarındakı aracları arazı aracı sanıyorlar ;D ;D ;D

Ahmet bey katılıyorum diyeceğim ama tırsıyorum artık..gene burayı kolaçan eden birisi jeep Rover savaşı başlatacak gibi görünüyor ..Ben karışmıyorum..hatta kaçar :D

Gods must be crazy Landrover moments part I ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=t127UCrtvLw&feature=related

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR