Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turk357 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,683
Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar...

discovery-V8' Alıntı:
Shooter filminin en başında seri III landrover ve Unimog kullananların vurulduğu sahne var;

evet o filmi yakınlarda izlemiştim u404 ve seri 3 leri görünce hemen bir heyecan basmıştı beni :D

Etiketler

Snatch de de var, Turkish çingene kampına giderken biniyor

Benim defender'de meşhur oldu ::smiley:Yerli dizi Kurtlar vadisinde kırmızı berelilerin kullandığı askeri renk 110 defender'der benim helikopter'e binme sahnesi ve patlayan helikopter yönetmenler gerçek sahne çekimleri için yerli dizilerde askeri sahneler için defender'arayışı çoğaldı selamlar

beyazkartal' Alıntı:
Benim defender'de meşhur oldu ::smiley:Yerli dizi Kurtlar vadisinde kırmızı berelilerin kullandığı askeri renk 110 defender'der benim helikopter'e binme sahnesi ve patlayan helikopter yönetmenler gerçek sahne çekimleri için yerli dizilerde askeri sahneler için defender'arayışı çoğaldı selamlar

Patlatılmış Defender'ın son halinden bir görüntü var mı?

su an gösterimdeki "güneşi gördüm" isimli filmdede oynuyo land rover.
oynuyo dedim çünkü kısada olsa bu sahnelerde benim içim sadece o kenarda duran araba oynuyo. :smiley:
seviniyo insan...

2002 Land-Rover Defender 110, The Da Vinci Code (2006),

Geçen gece izliyordum. Sarışın Rahibi koydukları arabayı farkettim. Sonra hayal gördüğümü falan zannettim ama doğru görmüşüm ;D,

01:30:44
660.jpg

benimde en son izlediğim isanın videosu adlı filmde başroldeki bayanın aracı biraz bakımsız ama çok güzel sahneleri vardı. bayağı bi oynuyordu. ama eski kasa 90 lık :D

bymuammer' Alıntı:
benimde en son izlediğim isanın videosu adlı filmde başroldeki bayanın aracı biraz bakımsız ama çok güzel sahneleri vardı. bayağı bi oynuyordu. ama eski kasa 90 lık :D

Sabahtan beri o filmi düşünüyordum adı aklıma gelmiyordu. Orada bariz şık duruyordu. :smiley:

Defender' Alıntı:
benimde en son izlediğim isanın videosu adlı filmde başroldeki bayanın aracı biraz bakımsız ama çok güzel sahneleri vardı. bayağı bi oynuyordu. ama eski kasa 90 lık Cheesy

bymuammer' Alıntı:
Sabahtan beri o filmi düşünüyordum adı aklıma gelmiyordu. Orada bariz şık duruyordu. :smiley:
443.jpg

vlcsnap61582cd4.jpg

1971 Land-Rover 88'' Series III Station Wagonmuş araç

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR