Çok güzel bir karavan olmuş. Özellikle oturma grubuna bayıldım. Farklı ve çok kullanışlı bir dizayn.
Keyifli geziler dilerim.
Çok güzel olmuş. Emeğinize sağlık. Güzel günlerde gezin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
teşekkür ederim yücel beyHayırlı olsun.
Çok güzel bir iş çıkarmışsınız, elinize emeğinize sağlık. İyi günlerde güle güle kullanın. Elektrik sisteminde 220 v kullandığınız için herhangi bir sorun yaşadınız mı? Çıktığınız gezilerde elektrik ihtiyacınızı dışarıdan mı akülerden mi karşıladınız? Aküler yeterli oldu mu , ne kadar süre yetiyor? Müsait olduğunuzda ben ve benim gibi karavanda 220 v kullanımı konusunda görüşlerinizi, sistemin artı ve eksilerini paylaşır mısınız ? Selamlar...
Herkese Selamlar,
Öncelikle aracınızı güven ve mutluluk içinde kullanmanızı dilerim. gerçekten güzel bir iş olmuş. Bu aralar ben de karavan sevdasına kapıldım. Şu an için motokaravan yapımı konusunda kafam oldukça karışık. Bu işi yapan ve size anahtar teslim aracı teslim eden firmalarla mı çalışsam, yoksa sizin gibi kendim mi yapsam.
Benim bakış açımdan beklentim, kendimiz yapınca daha ucuz olacağıdır. Siz de neden böyle çıktığını maalesef anlayamadım. Bu arada konuyu henüz az önce bir çırpıda komple okumaya çalıştım. Belki de önemli bir şey kaçırmış olabilirim.
- Sahibinden sitesinden baktığım kadarı ile araç hariç bu iş yapan firmalar yaklaşık 70.000 ve 100.000 TL arasında fiyat veriyorlar.
- Sizin yazınızda bildirdiğiniz kalemler ile araç dahil sanırım 176.000 tl civarıydı. Araç bedeli olarak 65.000 belirttiğinizden araç hariç size maliyeti 110.000 civarında.
Ayrıca ben de Ankara'da ikamet etmekteyim. Eğer kendim yapmak istersem sizden ilgili ustalar konusunda bilgi almak isterim.
Herkese bol gezmeli ve görmeli günler dilerim...
Sayın @Erdaman kendi tasarımınızı kendiniz yaptığınız için kendinize göre tam bir karavanı bence en uygun fiyatla yapmışsınız.
Piyasada Ducato ve buna benzer araçlarda çarpma kapı nerdeyse hiç yok. Çarpma kapı sadece alkoven tarzı araçlarda yapılmakta. resimlere bakarken dikkatimi çekti sanırım banyo veya tuvalet gideri pis su tankına giderken biraz aşağı doğru gidip sonra tanka girmiş bu da pis su tankının kapasitesinin tamamını kullamanızı engeller mi acaba diye düşündüm.
Bir de temiz su tankları nerede onları göremedim
Ekli dosyayı görüntüle 516945