resimleri yükleyemedim galiba görünmüyor ama umarım sizlerde görünüyordur yoksa pazartesi bilgisayardan yükleyeceğim
sitedemi sorun var benim internetim mi yavaş anlamadım resimler bi açılıyor bi açılmıyor.
bugün direklerin içlerini taşyünü ile doldurdum kalan açık kısımları raf veya dolaba ek alan olur diye boş bıraktım, boş kalan kısımlarıda yine ses yalıtım süngeri ile kaplayacağım onun resimlerinide koyacağım yaptıktan sonra.
ses yalıtım süngeri ile kaplamamın sebebi hem sacta güneşten dolayı oluşan ısıyı azaltsın hemde üzerine monte edilen dolap kaplama vb şeylerin arasında conta görevi yapsın.
tente konusunda biraz büyük oldu diyenler var ama bence iyi oldu arkadan öne komple kapatmış oluyor, amacım daha çok yağmurdan korunmak. geçtiğimiz yaz sürekli yağmura maruz kalmıştık.
yatak camlarının arasında kalan kırmızı kısımlara ay yıldız ve Gazi Mustafa Kemal imzası yaptırdım bugün onları yapıştıracağım ama kalın kırmızı çizgi ile mutfak ve oturma camlarının arasında kalan kısımlara ne yaptıracağımı haala düşünüyorum fikirlere açığım şimdilik bu kadar teşekkür ederim.