Merhabalar, doktor63 ün açtığı konuya yaptığınız yorumları okuyunca kendimi sizin gibi his ettim, bende moto karvan yaptırmayı planlıyorum ve şu an sizin doktor 63 e sorduğunuz soruların aynısını merak ediyorum, hüsrana uğramamak için olabildiğince doğru bilgiye ulaşmamıza vesile olduğunuz için teşekkür ederim. siz burda orjinal bir koltuğu montaj yaptırdınız. CE sertifikası olduğu için mühendisin de tse dende m1 sınıfı olduğu için geçeceğini anlıyorum. araç yaşı ve araç markaları ile ilgli bimemiz gereken bir konu var mı ? esasında esas aldığınız kriterlerinizi maddelemenizi rica edeceğim. Kolay gelsin.
aslında tam dediğiniz gibi her aracın onay belgesi yokmuş onlarda, o yüzden henüz aracı almamışsanız firmayı arayıp almayı düşündüğünüz aracın tadilat belgesi varmı diye sormanızda fayda var. koltuk ile ilgili bir belge yada fatura talep etmediler belkide üzerinde etiketi duruyor diyedir ama gerekli olup olmadığını yine obalara sorarsınız.
araç yaşı ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. sebebi ise benim aracım 12.07.2014 trafiğe çıkış tarihi dolayisiyla ben evrakları aldığım halde 12 temmuz’u bekliyorum ruhsat işlemlerine başlamak için.
çünkü bir kaç yerde karavan dönüşümünde ötv çıkmaması için tam 5 seneyi doldurması gerek diye okumuştum,
geçen hafta demir karavan sahibi ercan beyle sohbet ederken bana “bende birkaç tane 2014 model araç aldım ama dolmasını beklemeyeceğim bitirince işlemlere başlayacağım 2-3 aydan bir şey olmaz diye tahmin ediyorum” demişti bana. benim aracım tahminen 2 hafta içinde biter. tekrar ercan beyin yanına gidip bakacağım ne yapmış ona göre karar vereceğim bekleyip beklememeye.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi