Şile Yeşilvadi'de İki Gün Keşif Gezisi (15-16 Mart 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,594
Ynt: Şile Yeşilvadi'de İki Gün Keşif Gezisi (15-16 Mart 2008)

P3161193.jpg

P3161194.jpg

P3161195.jpg

P3161198.jpg

Etiketler

Haftanın stresini doğa da bırakıp gelmişsiniz :smiley:
İşte, Gezenbilir Offroad Grubu.

Ve Adem abinin pazar günü çektiği son fotoğraflarıda yolluyorum.

P3161248.jpg

P3161249.jpg

P3161252.jpg

P3161253.jpg

P3161256.jpg

P3161258.jpg

Ben biliyorum galiba Adem abi hatta sen fotoğraflamışın bile. ;)

Bu gezimizde ki farklılık birazda doğada gizli idi..Yeşilvadi bölgesi farklı ağaç ve zemin türlerini coğrafyasında barındırıyor.Bu bölge çok hoşuma gitti ve görmeyen arkadaşlarla beraber tekrar gezi düzenleyebiliriz..Keşif gezisininde amaçı bu değil mi?

Adem sen de hiç çaktırmadan iyi fotoğraflar çekmişsin, bravo...

clandraz' Alıntı:
mustafa abi oraya nasıl girdi acaba tahminleriniz..

O kadar yorgunluk, üstüne iyi bir yemek ve temiz hava... İnsan biraz heyecan arıyor canım...

Gezinin Pazar günki bölümü nefis olmuş, Resimlerden çok keyif aldım, fotograf çeken arkadaşıda kutlarım sağdan soldan her açıyı yakalamış :smiley: , Tebrikler nefis bir pazar olmuş..... Mustafa abi ön tandır kolu rot başını naptın, ben ayrılırken sanayide operasyona gerek yok demiştin ama sonra merak ettim.? Öyle araziye girdinmi ?..

Sanayideki tamirci arkadaşlara telefon ettik ve açık olduklarını öğrendik.
Cumartesi akşamı saat 11.00 civarı kaynak işini bitirdik Hakan.

Kaynak yaptırmak işi garantiye almak gibi bişi, bence iyi yapmışşın, pazar günü için rahat gezmişindir. Bizim yaptıgımız geçici aracı yürütecek bir operasyondu. Senin Vinç için atöyleden soket bakim belki bişiler ayarlarız.
görüşmek üzere..SlmlarHakan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR