Şile Yeşilvadi'de İki Gün Keşif Gezisi (15-16 Mart 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,644
Ynt: Şile Yeşilvadi'de İki Gün Keşif Gezisi (15-16 Mart 2008)

Biraz hazırlıksız çıktığım için bende fotoğraf yok ne yazık ki. Bir daha ki sefere sözüm olsun.

Etiketler

Merhabalar, Cumartesi günü Ugur Abi,Mustafa Abi ve Arda ile ben (Hakan) keyifli ve güzel bir gezi yaptık, şimdi çayımı yudumlarken fotograflara bakıyorum lezzetli ve keşif amaçlı bir gezi olduğunu görüyorum, iyiki gezmişiz bildiğim diger rotalarıda zaman içinde paylaşarak şehre yakın gezi ve güzel kamp yerleri tespit edebilir diye düşünmekteyim. Zira gittim ve kamp attıgım çok keyifli noktlar mevcut, gerçi Ugur ve Mustafa Abimizim ayak basmadıgı yer bulmak biraz zor gibi ama :smiley: olsun. Sevgilerimle Hakan
DSCI0067.jpg

DSCI0069.jpg

Yolda duruyop nereden gidebiliriz, bu yol...yoksa şu yola mı bağlanır..hımm..evet gidelimm..tespitlerimiz..
DSCI0089.jpg

Evett bu yol bizim sevdigimiz türden..bakalım nereye çıkıyor heyecanı ile hepimiz MK abimizi takip ediyoruz..
Yoldan geçen traktörmüdür nedir :smiley: oymuş birazcık.. Mustafa abi,Hakan, derken Arda giriyor..
DSCI0091.jpg

Ön tampona kadar, gömülerek geçiyoruz...Bu geçişte bir 40 Cm capında hain bir taş hepimizin salıncak ve karter korumalarına deyiyor, hatta Ugur Abiminin Sol ön salıncagına takılarak yerinden sökülüyor.
DSCI0095.jpg

Devamı..Neyse Ugur abi taşı sökerek geçişi tamamlıyor.
DSCI0096.jpg

Derken ilerinden orman içine dalıyoruz tekrar.
DSCI0107.jpg

Neredeyiz,nereye gidiyoruz..
DSCI0110.jpg

Yorularak Mola veriyoruz.
DSCI0114.jpg

Aniden sis çökmüyor, benim fotograf mak. negatif poz moduna geçiyor :smiley: Makine işte eski biraz...:smiley:
DSCI0115.jpg

Yolda zaman zaman engeller ile karşılaşıyoruz. Doga giderek el değmemiş bir hal alıyor..
DSCI0120.jpg

Devamı..Neyse..Yola devam ediyoruz..Ara ara fotograf çekmekte fayda var :smiley: bu güzellikleri paylaşmak lazım..
DSCI0122.jpg

DSCI0126.jpg

DSCI0141.jpg

Şu geçişleride yaptık ,ancak derin noktalara pek rast gelmedik. Bu geçişte arda kardeşimizin güzel bir pozu..ardından Ugur abi gelmekte..
DSCI0145.jpg

Bu noktada artık orman ormanlıktan çıkarak yürünmez bir hal alıyor, araçlar ile dalları budakları kırarak ilerledik ilerledik,
DSCI0153.jpg

Bu noktada artıkilerlemek mümkün olmadı, MK abimiz artık çayı hak ettik açıklaması ile 15/20 dk mola verip yorgunluk attık. Bundan sonrasını görüntüleyemedim, hafıza kartım doldu, bu noktanın 20 mt gerisinde dar bir noktada manevra yaparak geri döndük ve dönüş yoluna dogru ilerlemeye başladık..
Slmlar Hakan

Hakan ellerine sağlık, keziye kattığın keyif için de ayrıca teşekkür...

Tşkler. Bende sizleri tanıdığıma çok memnun oldum, benim fakır ama gurulu Vitaram ile :smiley: ayak bağı olmadıysam ne mutlu.
Sizlerden görüp ögreneceklerim var bu gezide bir kaç tespitim oldu.. Tavsiyene uyup yaz bitiminde bir takım çamur lastigi alıcam inşallah, birde gece için ek aydınlatlaların hayati önemi oldugunu yaşadık gördük. Zifir karanlıkta Arda ve Ugur abinin spot ışıkları çok işe yaradı, zire araziyi görmemek ve derinlikleri fark etmek lazım.

valla çok şahane bir gezi olmuş 2 arabamında yatalak vaziyette olması böyle güzel gezileri kaçırmama neden oluyor :(

Uğur abi ve Hakan (Offroadpassion) cumaetesinin fotorafları için ikinizede teşekkürler.Hakan seninle tanışma fırsatımız olmadı inşallah bir dahaki sefere tanışırız.

Adem abi çektiğin fotoları hallettim abi yüklemeler bitsin yoluyorum. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR