Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,176
Ynt: Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

Hay yaşşa Cihan,
benim ufaklık, etabın en zorlu yerinde yani kaldığım yerde hemde FJ40 da uyuyabiliyorsa daha ne diyelim. Varsın çeksinler yavruyu uyandırmadan kanalı geçtim sonuçta. :D
Dediğin gibi sanayi yolcusu kalmasınnnnn

cihanülker' Alıntı:
burakkk düşmüşsün aralarına kardeşim :D :D , ama gezideki bir kaç resim her şeyi anlatıyor , FJ 40 arka sağda çocuk koltuğunda senin ufaklık uyuyor ,TOYO TOYOTA ÇIKARIM SENİNLE HER YOLA , arazide böyle uyunur işte , bu arada bugün lr ciler sanayidedir kesin , sen bildiğinden şaşma :D :D :D :D :D :D :D

Etiketler

ah burakcımmm...

düşersin bak elime yine... ;) ayrıca araba sanayiye gidecek tabi ki... ama pis frencinin yapamadığı frenleri yapması için...

onun haricinde bir sıkıntı yok arabamda... dün 4 tane araba çektim... şimdi paşa paşa yatıyor kapının önünde ;D ;D ;D

günaydın arkadaşlar... :D bir geziyi daha geride bıraktık ama bugüne kadar yaptığımız en komik en eğlenceli ve en cok batmanın yaşandığı bir gezi oldu....gezinin keyifli olacağı zaten sabah belli olmuştu mitsubishi test aracı getirmiş bir bakalım dedik hay bakmaz olaydık... :D araba asfaltta zor gidiyor yaw ne iş anlamadım birde ben arabayı vurunca araziye olanlar oldu..... :smiley: 2 yada 3 cm lik çamurda araba battı resmen ben arabada kilit ararken bizim cocukllar müjdeli haberi verdi ...abi araba 2 çeker diye.... ;D neyse Mertle Kürşat olaya el koyduda yırttık ....ama bu kadar kısa süre kullanmış olsamda bu araba kesinlikle alınmaz paraya yazık valla...... :-[ orman içiydi çamuruydu batmasıydı çekmesiydi gayet zevkli gecti ...benim navara hiç ses cıkarmadan heryerden sessizce gecti ne battı ne cıktı.... ;) hiç magazin dergilerine kapak olmadı.... ;) ....günün 3 olayından biri yukarıda ki olaydı 3 cm camurda batmak.....gelelim 2. olaya işte burada koptuk.....gözlerimden yaşlar geldi sen cok yaşa Mert........efendim yemek yedikten sonra hanımlar otururken galiba altuğun eşiyidi köpek yüzünden sandelyeden düştü ayşe ona bakarken oda düşmeye başladı ama masayıda beraberinde götürmeye kalktı.... :D bu arada mert düşenleri bırakıp patates tabağını hızla kaptı ve bana dönerek abi merak etme patates sağlamda dedi veeee zaten o sırada ben yerde debelenmekle meşguldüm.... ;D ;D ;D

abi o anın fotosunu kimse yakalayamadı yaaa... ona üzüldüm... ;D

ama kurtardım abi... günün en önemli yiyeceği ne köfte, ne ezmeydi... patatesti... bende onu kurtardım ;D ;D

ama bende öldüm gülmekten...
;D ;D ;D

cok güldüm cokkkk yolda bile halen gülüyordum.... :D 3. olay ise gevherin itina ile beslediği köpeğin bize eşlik etmesi idi....hayvancağız dereyi yüzerek geçti rampayı bizim için tırmandı ve anayola kadar cıktı zorla geri yolladık gibi birşey oldu .....yeri geldimi köpek deriz ama biraz düşünmek lazım derim.... :smiley: araba şimdi yıkamada 2 saat yıkanır ondan sonra da pasta cila yemesi lazım çünki ara yollarda baya cizilmiş ...kısa süreli bir bakım yaşayacak ama sanayiye gitmeyecek.... ;D geziye katılan bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum sağolun varolun ve hep böyle gülümseyin..... ;)

aslında tam çekilecek pozlardı Mert ...ama kacırdık ne yapalım.... ;)

bülent abi.. bugün fırsat bulursam eğer gelicem sana yıkamaya.. müsait olur mu acaba?? alt bayağı kirli benim... senin adamları yere yatırıp öyle yıkattırmayı düşünüyorum... ;D

vede resimler harika cıkmış ellerinize sağlık cocuklar...... ;)

öğleden sonra gel hallederiz Mert problem değil ......

Bülent Abi akşam kaça kadar açıksın ben geç geliyorum da eve. Akşam üşendim yıkatmadım bu akşama bıraktım.

red34' Alıntı:
öğleden sonra gel hallederiz Mert problem değil ......

Burak merhaba, Kars geziniz ve yaptığınız muhteşemdi, tekrar tebrik ediyorum,
Dün bayağı eğlenceliymiş belli ama en güzel fotoğraf arkada uyuyan PRENSES ti. Allah analı babalı büyütsün...

Muharrem Bey çok teşekkürler.
Canım kızımdan ayrılmak istemediğimden heryere götürmeye çalışıyorum. Oda dayanabildiği kadar bana eşlik ediyor. Ama öyle bi an geliyorki, offroad, sarsıntı falan farketmiyor, nerde olursa olsun uykuya dalıyor.
Eğer severse iyi bir offroadcu olabilir ilerde.
Günümüzde şehir içinde alışveriş merkezlerinde büyümek yerine, doğanın içinde olmasını ve sevmesini çok arzu ediyor ve doğru buluyorum.

BOSCH' Alıntı:
Burak merhaba, Kars geziniz ve yaptığınız muhteşemdi, tekrar tebrik ediyorum,
Dün bayağı eğlenceliymiş belli ama en güzel fotoğraf arkada uyuyan PRENSES ti. Allah analı babalı büyütsün...

Burak gel canım akşam 7 ye kadar buradayım öğleden sonra gel daha rahat hallederiz farketmez ....bekliyorum......

yaw bnm arabanında hıc resmı yok... cengaver gibi dereye ilk atladık resım çekilmedi tabi ;D dönerkende ordan gecseydik bikaçtane yakısıklı resmi olucaktı bizim makinanın ;D

Valla Tolga cesaretini takdir ediyorum. Hemen açılın ben geçerim diyip daldın sulara. Helal olsun. Japon da utandırmadı maşallah.
Yoksa ingilizler seninde yakana yapışırdı. ;)

tolgas' Alıntı:
yaw bnm arabanında hıc resmı yok... cengaver gibi dereye ilk atladık resım çekilmedi tabi ;D dönerkende ordan gecseydik bikaçtane yakısıklı resmi olucaktı bizim makinanın ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri