Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,176
Ynt: Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

çılgın bir gezi olmuş... disco'cular güne damgasını vurmuş... LR'ciler böyle bir gün yaşamak için yıllardır hertürlü hazırlığı yapıp bekliyorlardı ;D

ama diğer toyotacılar ilk fırsatta bunun acısını çıkartırlar gibi geliyor bana ;D ;D

Bülent abi bende bostancı sanayiye gidicem bakım için, müsaitsen saat 13.00 civarı geçerken bir kahve içimlik uğrayabilirim...

Etiketler

Olcayto Bey, elinize sağlık kareler yine çok güzel. Tampon ve vinç hayırlı olsun. Sizin araçta orjinal ön koruma vardı. Biliyorsunuz çok aranan bir parça, onu değerlendirirseniz, tampon ve vinç masrafının önemli bir bölümünü karşılarsınız bence. Selamlar.

abiler daha durun benden de en az 200 foto çıkar... vide 3-4 tane video var... video yüklemeyi başarırsam su geçişleri videoda bende ;D ;D

Çok güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler :smiley:

Mustafad' Alıntı:
Olcayto Bey, elinize sağlık kareler yine çok güzel. Tampon ve vinç hayırlı olsun. Sizin araçta orjinal ön koruma vardı. Biliyorsunuz çok aranan bir parça, onu değerlendirirseniz, tampon ve vinç masrafının önemli bir bölümünü karşılarsınız bence. Selamlar.
sağolun Mustafa bey, aracın orjinal parçalarını satmayı düşünmüyorum, hatta temizini bulabilirsem daha da almayı düşünüyorum.ama illaki orjinal japon olacak, santana piyasada çok...şu anda 2 takım far, 2 takım hub, far motorları, 3 takım jant ve tampondan çıkanlar oldu... ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
sağolun Mustafa bey, aracın orjinal parçalarını satmayı düşünmüyorum, hatta temizini bulabilirsem daha da almayı düşünüyorum.ama illaki orjinal japon olacak, santana piyasada çok...şu anda 2 takım far, 2 takım hub, far motorları, 3 takım jant ve tampondan çıkanlar oldu... ;D ;D

Anladım, bende yedek ön diferansiyeli dekorasyon malzemesi niyetine, salonda sehpanın altında muhafaza ediyorum. ;D ;D Selamlar.

Vay vay,ne muhabbet olmuş be :D

Mert,helal olsun sana,bi tabak patatese milleti boşverdin ha ;D

Benim vapur disconun 2. geçiş fotolarını isterük ;D nasıl sert geçtiysem karşı kıyıdakiler bakıyordu manyakmı bu diye ;D Mert çekti galiba?

Ebru dan çaldığım 3 fotoyuda ekliyim :smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

DarlkHacl178.jpg

DarlkHacl270.jpg

DarlkHacl244.jpg

Tolgacığım foto yok ama al sana su geçişi videon :smiley:

nedne kaygılandığımı dıştan bakınca daha iyi anlarsınız 2. suyun bundan 10 cm kadar daha yuksek olduğunu düşünürsek ;D

th_MVI_3678.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri