Ynt: Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri
Sevgili arkadaşlar,
çok keyfli bir haftasonuydu. Herkese teşekkürler. Olcayto abi resimler harika sana ayrıca teşekkür ediyorum.
Batma konusuna gelince, evet battım, off road bu olabilir. Batarsın çekilirsin bunlar gayet normal.Araçtan olabilir, pilotajdan olabilir. Birşey demiyorum. Çekende sağolsun (Mert kardeşim), bizi bırakmadı.
Bahane sıralamayacağım ama aşağıdaki açıklamaları yapma ihtiyacı hissediyorum.
1- Aracım standart bir araç. Hani kilit, yükseltme falan var diye düşünülmesin. MT lastik ve snorkel var sadece.
2- Kaldığım yerden geçerken kanalda direk oturdu, böyle olunca yapacak birşey kalmadı. Ama neden oturdu?
Ben 3. araç olarak geçtim, yolda sağda ve solda olmak üzere su dolu 2 kanal gözüküyordu. Soldaki kanal bana daha sığı geldiği için onu tercih ettim ve burada oturdum. Önden giden sevgili Mert Kardeşim sağı kullanığı için sorunsuz geçti. Heralde Toyota çekmek istediği için sağdan gelmem yönünde bir bilgilendirme yapmadı. Belki de solun derin olduğunu oda farketmedi çünkü soldan ilk ben gittim sanırım.
3- Benden sonra bu sol taraftan gelen herkes problem yaşadı. Sağdan gelin diye bilgilendirme yaptık tabi ama araçlar geçtikçe kanal derinleşti, genişledi ve araçları sola çekmeye başladı. Bazı arkadaşlar Allah ne verdiyse geriden kaptırıp hoplaya zıplaya geçişi tamamladı.
Fakat benim 2,5 yaşındaki kızım araçta olduğu için böyle agresif kullanma şansım olmadığından paşa paşa geçerken oturuverdik.
Neyse oydu buydu plotajdı kadık. Şikayetçi değilim. Ama Allah aşkına fotolara bakın, çok basit bir geçiş değildi arkadaşlar.