Şile Gezisi (Mert'e Ceza Gezisi) (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 369
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,007
Ynt: Şile Gezisi (Mert'e Ceza Gezisi) (28 Şubat 2010)

ya şimdi diyecekler ki... karısını öne sürdü... öyle yalandan yalvarttı falan.... ;D ;D

adımız çıkacak yaaa ;D

Etiketler

çok keyifli bir ceza olmuş :D bu arada bikaç fotoda sahilin içler acısı durumunu gördüm çöp yıgını olmuş :( .bizim insanımız ne zaman bunları aşacak çok merak ediyorum. paylaşım için teşekkürler....

ooooo bütün belgrad ı kıranlar buralardaymış. bida o kırmızı araba olmadan gitmem ben. aç kaldık ormanda. hoş yemek yemeye vakit varmıydı derseniz yoktu ama olsun kırmızı arabasız gitmeyelim. :D

deryaderin' Alıntı:
ooooo bütün belgrad ı kıranlar buralardaymış. bida o kırmızı araba olmadan gitmem ben. aç kaldık ormanda. hoş yemek yemeye vakit varmıydı derseniz yoktu ama olsun kırmızı arabasız gitmeyelim. :D

hahahaha, abi o kırmızı arabadan çıkanlar ile yeşilden çıkanlar zaten tüm gezenbilire yeter, ikiside bizde olunca siz aç kaldınız ;D

deryaderin' Alıntı:

abi o kırmızı olcayto abimiz... biz ona kısaca 5M migros diyoruz ;D

şişşşttttttt çok ayıp çokkkkk... :D gizli kodları burada acıklamak yasaktır ..... ;D

Cem kardeşimin kodu neydi bilin bakalım.... ::smiley: BAUHAUS....... ;D çadır..yedek yakıt hemde yağlı...testere...çeşitli yiyecek maddeleri..... daha ne olsun yaaa... ??? ama lütfen gizli kodları acıklamayalım arkadaşlar.... ;D

red34' Alıntı:
Cem kardeşimin kodu neydi bilin bakalım.... ::smiley: BAUHAUS....... ;D çadır..yedek yakıt hemde yağlı...testere...çeşitli yiyecek maddeleri..... daha ne olsun yaaa... ??? ama lütfen gizli kodları acıklamayalım arkadaşlar.... ;D

abi ben cem e AKUT dmiştim ama... hani dağda bayırda kalırsan tüm kurtarma malzemeleri var diye ;D

tamamdır Mert senimi kırıcam akşam akşam... :D kod adı değişmiştir .....

Bülent abi kötü haber senin kamyonun vergisi filan artıyormuş ;D artık jeep vergisi vericekmişsiniz Mert kamyon diyemez artık tek iyi yanı bu ;D

evet ya sorma .... :smiley: adamın ahı tuttu kamyon diye diye... ;D sağlık olsun konu evvela mahkemeye gider sonra tartışılır bekleyip görelim bakalım...... nissan satışları durdurmuş zaten....bizimkilerinde fiyatı artmış oldu böylece değişen birşey yok yani.......

red34' Alıntı:
evet ya sorma .... :smiley: adamın ahı tuttu kamyon diye diye... ;D sağlık olsun konu evvela mahkemeye gider sonra tartışılır bekleyip görelim bakalım...... nissan satışları durdurmuş zaten....bizimkilerinde fiyatı artmış oldu böylece değişen birşey yok yani.......

zaten halk yararına bişey görmeye görsünler hemen müdehale ederler.

Kürşatım burası türkiye boşverrrrr salla gitsin ..... ??? halkın yararına kim kanun cıkarmışki şimdiye kadar sorarım ..... :mad: bekleyip görmek en güzeli birazda sabır diyelim.... ;)

Bende navara alıcakdım nerdeyse 2. köprü bana uzak diye almadım. neyse zaten abi sanada rubicon yada hummer alicakdik nasılsa ;D

nerde abisi ya.... :eek: hummer fabrika kapandı ... :( rubiconada bir süre sonra bakarız artık...... herşey kısmet ......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR