Şile Gezisi (Mert'e Ceza Gezisi) (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 369
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,007
Ynt: Şile Gezisi (Mert'e Ceza Gezisi) (28 Şubat 2010)

itina ile off-road aracları yıkanır arkadaşlar... ;D çaylar ve kahvelerde bizden daha ne diyim abiler.... ??? Cem sen getir arabayı fabrika cıkış gibi yaparız takma kafana......

Etiketler

cumaya kadar belli olur Cem ....ama büyük ihtimal eğer bir sıkıntı olmazsa AĞVA dayız .. ;) bildiğiniz bir rota varsa konuşuruz.....

cumartesi olursa bize süper olur, ama herkese uymuyor biliyorum, olmazsa pazara biz uymaya çalışıcaz

Abi bende yıkamacı arıyodum, biliyosun bu yakada yeniyim.

red34' Alıntı:
itina ile off-road aracları yıkanır arkadaşlar... ;D çaylar ve kahvelerde bizden daha ne diyim abiler.... ??? Cem sen getir arabayı fabrika cıkış gibi yaparız takma kafana......

Tempus' Alıntı:
cumartesi olursa bize süper olur, ama herkese uymuyor biliyorum, olmazsa pazara biz uymaya çalışıcaz
Kürşad, bir cumartesi beraber bir etap belirleme gezisi yapalım...ben boştayım c.tesileri.... :smiley:

ya Burak acıbadem-bostancı arası yol yapacaksın sadece.... :D gel gerisini biz hallederiz ilgili kişi ..Mert..... ;D

Abi yoksa Mert i işe mi aldın orda?
Çırak lazımsa bende gelim ama akşam yarım gün.

red34' Alıntı:
ya Burak acıbadem-bostancı arası yol yapacaksın sadece.... :D gel gerisini biz hallederiz ilgili kişi ..Mert..... ;D

yok cnm estafurullah ... ;) Mert kişilerle ilgileniyor ..Kürşat kardeşimde görsellerle ilgileniyor... :D

Arkadaşlar,

Sonuçta amacına ulaşmadığınız bir gezi yapmış olduğunuzu üzülerek gördüm :mad: Böyle cezaya can kurban , insan akşamdan parkura girer özel bir tuzak hazırlar kamufle eder ve öncü olarak salar Merti oraya .. bakın bakalım batarmı batmazmı ;D

Bende Cem 'i gönderdim oraya iş düşerse diye ama baktım ki oda uymuş ortama geçmiş kebabın başına . ??? ne iş Cem , yakışmamış fj 40 ın ruhuna bu ama...

Valla imrendim size bizde çoluk çocuk 30 kişi masa başı muhabbet yaptık gözüm hep saatteydi . Ancak saat 14,30 gibi boşa çıktık hatta eşim hadi istorsan gazla dedi ama çok koşturmaca olacak düşüncesiyle gelmedim :smiley:

Bülentcim şöyle biraz off-road parkuru hazırla bize sizin oralarda da oynayalım biraz , piknik işide en sonuna eğlence olsun. Olmazmı ;D ;D ;D

red34' Alıntı:

birde komşu olacağız , daha sünnet gölü sazı çamuru duruyor arabada ..çok tembelim galiba ....Eser bile yıkattı arabasını ... :eek: :eek: :eek:

red34' Alıntı:
yok cnm estafurullah ... ;) Mert kişilerle ilgileniyor ..Kürşat kardeşimde görsellerle ilgileniyor... :D

doğrudur bülent bey... buyrun burak bey.. ne arzu edersiniz..? yol eskortluğui gps koordinatı, yol tarifi, yıkama, yağlama, depo fulleme, çay kahve yada çook güzel ezogelin çorbamız var ;D ;D

aozturk' Alıntı:
Arkadaşlar,

Sonuçta amacına ulaşmadığınız bir gezi yapmış olduğunuzu üzülerek gördüm :mad: Böyle cezaya can kurban , insan akşamdan parkura girer özel bir tuzak hazırlar kamufle eder ve öncü olarak salar Merti oraya .. bakın bakalım batarmı batmazmı ;D

Bende Cem 'i gönderdim oraya iş düşerse diye ama baktım ki oda uymuş ortama geçmiş kebabın başına . ??? ne iş Cem , yakışmamış fj 40 ın ruhuna bu ama...

Valla imrendim size bizde çoluk çocuk 30 kişi masa başı muhabbet yaptık gözüm hep saatteydi . Ancak saat 14,30 gibi boşa çıktık hatta eşim hadi istorsan gazla dedi ama çok koşturmaca olacak düşüncesiyle gelmedim :smiley:

Bülentcim şöyle biraz off-road parkuru hazırla bize sizin oralarda da oynayalım biraz , piknik işide en sonuna eğlence olsun. Olmazmı ;D ;D ;D

ahmet abiiiiii..... sen iyiki yokmuşsun ;D

mertozzy' Alıntı:
doğrudur bülent bey... buyrun burak bey.. ne arzu edersiniz..? yol eskortluğui gps koordinatı, yol tarifi, yıkama, yağlama, depo fulleme, çay kahve yada çook güzel ezogelin çorbamız var ;D ;D

ahada şimdi patlayacak o iş ...Bülent acele yeri genişlet abicim...

aozturk' Alıntı:
:D :D :D :D :D fakat neden Mert ;D ;D ;D

ya sen bu ceza organizasyonunda olsaymışsın eğer... ben bitmiştim... şu son tarifin korkuttu beni... tuzağı kur, avı yollaa ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR