Şile Gezisi (Mert'e Ceza Gezisi) (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 369
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,028
Ynt: Şile Gezisi (Mert'e Ceza Gezisi) (28 Şubat 2010)

ooo ahmet kardeşim biz sünnet gölü üzerine bir yıkama daha yaptık olmazki böyle... ;) ama suc sende kusura bakma bana yarım saat ayıracaksın işlem tamam .... :D bizim geziler fazla kırıcı olmadan geciyor amaaa kırıcı bir off-road isteyen varsa buyrun ben hazırım .... ;D hanımları evlerde bırakıp sıkı bir parkur yapabiliriz ama bizim geziler bitince... ??? sırayla AĞVA KERPE VE İĞNEADA bizi bekler eh bizde sizi bekleriz..... ;D yemek işi benim için problem olmaz bana ufak bir su şisesi ve sigara ver ben ölmeden 1 hafta yaşarım ama diğer arkadaşlar ne der bilemem.... ??? zaten yemekler işin geyiği kardeşim sen aramıza katıl problem değil.... :D

Etiketler

mertozzy' Alıntı:
ya sen bu ceza organizasyonunda olsaymışsın eğer... ben bitmiştim... şu son tarifin korkuttu beni... tuzağı kur, avı yollaa ;D ;D ;D

Bülent vicdanlı adam kumda romantik romantik gezdirmiş kıymamış sana ama olmazki ;)

red34' Alıntı:
değerimizi bilmiyorlar kardeşim ne yapayım.... ;)

ya bilmez miyim abicim yaaa :(

seni sevmesem arkanda 1 km yol almam...

ama bugün anladım ki ahmet abinin arkasından 1 mt bile gitmemem lazım... neme lazımm ;D ;D

Mert yeni pabuçlar hayırlı olsun, çok güzel gezmişsiniz valla, Gezer 56 hiper marketi yine servisteymiş ;D
Ama fotoğraf ve videolar bu kadarla sınırlı değil herhalde ;)
Beklemedeyim ;D

BOSCH' Alıntı:
Mert yeni pabuçlar hayırlı olsun, çok güzel gezmişsiniz valla, Gezer 56 hiper marketi yine servisteymiş ;D
Ama fotoğraf ve videolar bu kadarla sınırlı değil herhalde ;)
Beklemedeyim ;D

abi sağolasın.... gayette iyi yapmışım... batma fobisiyle aldım... ama arazide gerçekten gerekliymiş bu mt ler...

red34' Alıntı:
yandın Ahmet adın kötüye cıktı.... ;D

yoook aslaa... kötü değil... ama o nur yüzünün altında bir çamur canavarı var gibi geldi bana... ;D

Mert i ben o ilk çamurda batırırdımda Eşi kıymayın kocama yapayın etmeyin dedi diye acıdım yoksa orda iki yanlış taktik versem bitmişti ;D

Tempus' Alıntı:
Mert i ben o ilk çamurda batırırdımda Eşi kıymayın kocama yapayın etmeyin dedi diye acıdım yoksa orda iki yanlış taktik versem bitmişti ;D

disco kardeşliği diyorum... td5 canımdır diyorum... oldu mu bu yaptığın şimdi :p :p

mertozzy' Alıntı:
ya bilmez miyim abicim yaaa :(

seni sevmesem arkanda 1 km yol almam...

ama bugün anladım ki ahmet abinin arkasından 1 mt bile gitmemem lazım... neme lazımm ;D ;D

Arkamdan gel diyenden korkulmaz Mert ama önden git diyenden kork ;D ;D...benden söylemesi ..bunu sık sık duyarsın... ;D ;D sen gelme zaten arkamdan Allah Allaahhhh ..senin 70 gelsin bak neler yaparız....

ya 70 yarın asosa dönüyor 10 günlüğüne... gelsin.. keçiyi götürürüz bi yerlere ;D

ancaaaaaakk... sadece senin lastik izini takip ederim... önüne geçmek yok ;D

Tempus' Alıntı:

Hiç kaçarmı böyle birşey , batıracan çıkaracan , batıracan çıkaracan . Şöyle dört lastik bir cila yapsın . Fotoğraflardaki gibi pırıl pırıl dönüp dursun. :D :D :D :D

önünden giden araca göre arkamdan gel diyende bazen daha tehlikelidir ;D

aozturk' Alıntı:
Hiç kaçarmı böyle birşey , batıracan çıkaracan , batıracan çıkaracan . Şöyle dört lastik bir cila yapsın . Fotoğraflardaki gibi pırıl pırıl dönüp dursun. :D :D :D :D

orda bir tümsek vardı çamurun içinde orda biraz debelendi durdu az daha bıraksam oraya kendi mezarını kazıyordu ;D geri git hızlan vurup çık dedim keşke demeseydim ;D ama işte Özlemin gözyaşlarına kıyamadım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR