Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 152,401

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

hayko (kemal cakmak) abı yanlıs anlasıldım galıba ben seyyah_34 (kemal) abının dedıklerıne cevab vermıstım ama onemlı olan herseyden once gelen sızın tavsıyelerınız cok tesekkur edıyorum

Etiketler

zoraki' Alıntı:
Kemal abi öncelikle doğum günün kutlu olsun nice senelere.

Sigarayı bırakmak cok iyi ama daha sonrasında kilo problemi cıkıyor :smiley: bunun için tavsiyesiyen var mı yada tavsiyeleri bekliyorum.4 ayda tam 10 kilo aldım :(
Çok hoş bir tevafuk olmuş. buna bir taşla 2 kemal vurmak denebilir :D zoraki bey doğum günüm için çok teşekkür ederim nice senelere hep birlikte inşaallah.bende size ailenizle tüm yaşamınızda sağlıklı,sıhhatli ve mutlu bir hayat temenni ederim.
Kilo konusuna gelince hayko kemal bey yeterince benim adıma gereken açıklamayı yapmış zaten. benim buna ilaveten yapacağım pek fazla bir şey yok.ama 3 yılda 15 kilo veren bir arkadaşınız olarak (kilo verişim sigaraya bağlı değil) acizane tavsiyem her gıdandan yiyerek tüm yemekleri kısmak ve ekmek olayına son vermek gerek. mümkünse tahıl ,kepekli,veya çavdar ekmeklerine yönelmeliyiz diyorum. ayrıca olay beyin ve irade ile çok yakından alakalı onlarada ihtiyacı olan eğiitimi acilen vermelisiniz. buda sizin elinizde.nasılki siz tozlu topraklı bir yol kullanmak yerine aslaft yolu tercih ediyorsunuz ve bu tercihi yaparken kimse size neden böyle yapıyorsunuz diye müdahale edemiyorsa aynen sigara ve yemek konusuna da tabiiki siz karar vereceksiniz. bize peki deyipte gizlice yine yer ,içerseniz bizim veya ailenizin bundan nasıl haberi olabilir. yani örnekler çoğaltılabilir. nice hayırlı uzun ömürler,sağlıklı yaşamlar dileklerim ile saygılar.

seyyah-34' Alıntı:
Çok hoş bir tevafuk olmuş. buna bir taşla 2 kemal vurmak denebilir :D zoraki bey doğum günüm için çok teşekkür ederim nice senelere hep birlikte inşaallah.bende size ailenizle tüm yaşamınızda sağlıklı,sıhhatli ve mutlu bir hayat temenni ederim.
Kilo konusuna gelince hayko kemal bey yeterince benim adıma gereken açıklamayı yapmış zaten. benim buna ilaveten yapacağım pek fazla bir şey yok.ama 3 yılda 15 kilo veren bir arkadaşınız olarak (kilo verişim sigaraya bağlı değil) acizane tavsiyem her gıdandan yiyerek tüm yemekleri kısmak ve ekmek olayına son vermek gerek. mümkünse tahıl ,kepekli,veya çavdar ekmeklerine yönelmeliyiz diyorum. ayrıca olay beyin ve irade ile çok yakından alakalı onlarada ihtiyacı olan eğiitimi acilen vermelisiniz. buda sizin elinizde.nasılki siz tozlu topraklı bir yol kullanmak yerine aslaft yolu tercih ediyorsunuz ve bu tercihi yaparken kimse size neden böyle yapıyorsunuz diye müdahale edemiyorsa aynen sigara ve yemek konusuna da tabiiki siz karar vereceksiniz. bize peki deyipte gizlice yine yer ,içerseniz bizim veya ailenizin bundan nasıl haberi olabilir. yani örnekler çoğaltılabilir. nice hayırlı uzun ömürler,sağlıklı yaşamlar dileklerim ile saygılar.

Tavsiyeleriniz için cok tesekkür ederim.Sigaradan nasıl kurtulduysam şimdi kilo benim için çoçuk oyuncağı gelir. :smiley:

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox
16. nitroces
17. Parodi (Fatih Aydoğdu)
18. gezent-i
19 .Clk PART-Business CARCARE
20. orsa
21. Hayko
22. zoraki

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox
16. nitroces
18. gezent-i
20. orsa
21. Hayko
22. zoraki
23. ecirman (1997)

zoraki' Alıntı:
hayko (kemal cakmak) abı yanlıs anlasıldım galıba ben seyyah_34 (kemal) abının dedıklerıne cevab vermıstım ama onemlı olan herseyden once gelen sızın tavsıyelerınız cok tesekkur edıyorum

Zoraki,

Sen doğum gününü kutlayınca (sigarayı doğum günümde bıraktım dediğim için) beni kutladığını sandım. Doğum günüm Mart ayında, herhalde yanlış anladı diye düşündüm çünkü. Bu durum bir arada olup sohbet ederken bile yanlış anlaşılabilirdi. Neyse erken bir doğum günü kutlaması olarak kabul ettim. :smiley:) Bütün yanlış anlamalar böyle olsa keşke. Kendine iyi bak. Sevgi ve selamlar.

41 kere maşşallahhhhh liste artmışş :smiley: daha çok teşvik gerekıyor teşvik için kampanyamı yapsak buradaa

adrenalim' Alıntı:
41 kere maşşallahhhhh liste artmışş :smiley: daha çok teşvik gerekıyor teşvik için kampanyamı yapsak buradaa

Listemizi zaten hem teşvik hem destek için oluşturmuştuk ablacım :smiley:. Bırakmak isteyen herkesi aramıza bekleriz :smiley:. Senin başka önerilerin var mı? :smiley:

01. ekiNoks
02. cenkcc
03. seyyah-34
04. feroza34
05. byseyyah
06. oğlak
07. zigana78
08. Felice
09. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox
16. nitroces
18. gezent-i
20. orsa
21. Hayko
22. zoraki
23. ecirman (1997)

haklısın kemal abiii ;) nasıl yaparız bilmiyorum amaa buradaa bıraktım diyen listeye eklenen arkadaşları ödüllendirmek lazımmm moral vermek desteğimizin boş olmadığını göstermek açısındann keşke kimseler içmese :(

uzaktan bir izleyici olduğum için kabul ederseniz;
sigarayı bırakalı 10 sene oldu. (bu süre içinde sadece japon yapıştırıcıya kül lazım olduğunda içmeden kullandım.) 13 sene gibi süre kullandım. ama şimdi 8 yaşındaki oğlum ile birlikte sigaraya vereceğim para ile ikimiz daha doğrusu üçümüz mutluluk alıp keyif içiyoruz. tavsiye edilir!!

01. ekiNoks
02. cenkcc
03. seyyah-34
04. feroza34
05. byseyyah
06. oğlak
07. zigana78
08. Felice
09. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox
16. nitroces
18. gezent-i
19. Clk PART-Business CARCARE
20. orsa
21. Hayko
22. zoraki
23. ecirman (1997)
24. gastumanna

gastumanna' Alıntı:
uzaktan bir izleyici olduğum için kabul ederseniz;
sigarayı bırakalı 10 sene oldu. (bu süre içinde sadece japon yapıştırıcıya kül lazım olduğunda içmeden kullandım.) 13 sene gibi süre kullandım. ama şimdi 8 yaşındaki oğlum ile birlikte sigaraya vereceğim para ile ikimiz daha doğrusu üçümüz mutluluk alıp keyif içiyoruz. tavsiye edilir!!
Daha güzel nasıl ifade edilebilinirki.tebrkiler ve oğlunuz eşiniz ile bir ömür boyu mutluluklar sizin olsun. çok yaşayın çok çokkkk gastumanna s.n tuncay yılmaz kastamonuna selamlar.

(bu süre içinde sadece japon yapıştırıcıya kül lazım olduğunda içmeden kullandım.)

Sayın gastumanna,ben japon yapıştırıcı ile karbonat kullanıyorum.Neme lazım Allah muhafaza. ;D ;D ;D

sayın seyyah-34; nezaketinize teşekkür ederim
sayın züğürt gezençi bazen yapıştırılacak yüzey gri tonda ise kül şart oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,582
Kaydolan Son Üyemiz
kmavi

SON KONULAR

Geri