Çok hoş bir tevafuk olmuş. buna bir taşla 2 kemal vurmak denebilir
zoraki bey doğum günüm için çok teşekkür ederim nice senelere hep birlikte inşaallah.bende size ailenizle tüm yaşamınızda sağlıklı,sıhhatli ve mutlu bir hayat temenni ederim.
Kilo konusuna gelince hayko kemal bey yeterince benim adıma gereken açıklamayı yapmış zaten. benim buna ilaveten yapacağım pek fazla bir şey yok.ama 3 yılda 15 kilo veren bir arkadaşınız olarak (kilo verişim sigaraya bağlı değil) acizane tavsiyem her gıdandan yiyerek tüm yemekleri kısmak ve ekmek olayına son vermek gerek. mümkünse tahıl ,kepekli,veya çavdar ekmeklerine yönelmeliyiz diyorum. ayrıca olay beyin ve irade ile çok yakından alakalı onlarada ihtiyacı olan eğiitimi acilen vermelisiniz. buda sizin elinizde.nasılki siz tozlu topraklı bir yol kullanmak yerine aslaft yolu tercih ediyorsunuz ve bu tercihi yaparken kimse size neden böyle yapıyorsunuz diye müdahale edemiyorsa aynen sigara ve yemek konusuna da tabiiki siz karar vereceksiniz. bize peki deyipte gizlice yine yer ,içerseniz bizim veya ailenizin bundan nasıl haberi olabilir. yani örnekler çoğaltılabilir. nice hayırlı uzun ömürler,sağlıklı yaşamlar dileklerim ile saygılar.