Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi
memorian' Alıntı:
neyse irade herşeydir diyip konuyu bağlıyayım bari
İrade ile sigara bırakmanın insanın kendisini mutsuz etmekten başka birşey olmadığını öğrendim.
2009 ağustos civarı idi sanırım sigarayı ilk bırakma denemem. nikotin sakızı + irade ile. Hayat çin işkencesi gibiydi. Hiçbirşeyin tadı yoktu. Mutsuzdum. Yemek sonraları işkenceydi. Güzel bir manzaranın karşısında oturmak işkenceydi. Rakı ve balık sigarasız tatsız tutsuzdu
bende geri döndüm ekim gibi
sonra bu sayfalarda Hayaxi arkadaşımızın yazısından Allen Carr yöntemi diye birşey okudum. Nedir ki diye araştırdım. sitesini buldum.
http://www.sigarabirakmakicin.com/
Sitede yazılanları okudum birbir. Videoları izledim (sizde izleyin).. Videolarda sigarayı bıraktırma seminerlerinde ne yapmadıklarını anlatıyorlar
http://www.sigarabirakmakicin.com/SigaraNasilBirakilir/SigaraNasilBirakilir.asp
Sigaranın sağlığa zararlarından bahsetmiyorlar.. Yada sigarayı neden bırakmamız gerektiğinden.. Yaptıkları sigarayı neden içtiğimizi anlamamızı sağlamak. Anlayınca zaten sigara içmek istemiyorsunuz / içmiyorsunuz..
1 ay oldu sigara içmeyen olalı. Aklıma gelmedi dersem yalan olur. Elbette geldi. 20 senedir günde en az 30-40 defa yaptığım şeydi. Ama aklıma geliyor demek canım istiyor demek değildi
Hiç zorlanmadım.
Yemeklerden sonra kriz geçirmedim
Rakı ve balık sigarasızda gayet lezzetliymiş. Manzaralar dumansız çok daha netmiş ;D
Sigara içmeyen arkadaşlarım çok mutlu.
Sigara içen arkadaşlarım beni görüp şokta! Çünkü sigarayı bırakmamdan kaynaklanan ne bir stres, ne bir mutsuzluk, ne gerginlik yok hayatımda. Seminerde o kadar güzel anlatmışlar ki sigarayı bize çıktığımda içmek istemiyordum. İçmek istemediğiniz birşeyin yokluğunu da hissetmiyorsunuz ;D
Ha bu arada... Seminere telefondaki bayana "Ben sigara içmeyi seviyorum.. Ama her aklı 3 gram çalışan insan gibi bırakmam gerektiğini de biliyorum... Ben sigarayı bırakabilirmiyim ki?" diyerek kayıt yaptırdım
Sigara içenler ve sigarayı bırakırken zorluk yaşayanlar ; Sigara için ne düşünüyor olursanız olun lütfen bu seminere katılın.
Ucuz değil evet.
Bıraktıramazlarsa sigarayı aldıkları parayı geri ödüyorlar.
Ama ya bıraktırabilirlerse?
Benim 2 aylık sigara param
1 ayı geçti.. yarısını amorti ettim yani paranın ;D
Kolay gelsin
Ertelemeyin!