Mirkan sabrın sonu selamet ben 18 sene bu mereti tükettim ve bir sabah kendi kendime ve toplum içinde ben bir daha bu sigarayı içersem ......,,,,,,, dedim ve 7 sene oldu şimdi nefret ediyorum ilk gün ilk hafta ilk ay ilk yıl atlatıktan sonrada bir kereden bir şey olmaz demiycen inat ediceksin
Mirkan sabrın sonu selamet ben 18 sene bu mereti tükettim ve bir sabah kendi kendime ve toplum içinde ben bir daha bu sigarayı içersem ......,,,,,,, dedim ve 7 sene oldu şimdi nefret ediyorum ilk gün ilk hafta ilk ay ilk yıl atlatıktan sonrada bir kereden bir şey olmaz demiycen inat ediceksin
bencede vazgecme sabrede bilirsen seni daha iyi bir hayat bekliyor sigaradan aldıgından misli misli daha keyif alacagın bir hayat sabret ben bunu başaranlardan biriyim günde dört paket sigara içerken bıraktım 7 sene oldu
Merhabalar arkadaşlar,yaş 50 ye yakın.Günde 4 paket sürekli anaz 15 paket yedekle birlikte içtim.Hiç kibrit kullanmadım.En kötü çakmağım tanita marka idi.O mereti zevkle içtim.Arabada asla kendiminkinde içmediğim gibi kimseninkinde de içmedim.Ama yinede günlük kotayı hep tamamladım.
Birgün bir arkadaşom dediki <<ben sigara içmiyorum ama ben bir kül tablasıyla öpüşüyordum>> işe uyandım,erkek arkadaşı içiyormuş ve onu terk etmiş.Daha sonra bende bırakıyorum dedim bıraktım.İnanın ulan birtane olsada yaksam demedim,bu sırada öyle çok sıkıntılar yaşadımki,inanın 3 senedir hiç aklıma bile gelmedi.Sigaraya 17 yaşında başlamıştım 47 de bıraktım.30 sene içmişim günde 3 paket,yazıkmış bana.Birisi bunu bana zorla içirse bende şikayetci olsam o kişiyi adam öldürmeye tam teşebbüsten içeri alırlar.
Dumansız günler dileğiyle sağlıkla kalın.
Yok abla hala birakamadim ama gunde 8-12 adete kadar dusurdum. Birden birakmayi gecen yil denemistim hatirlarsan arkadaslarim sabirliymista kavgasiz gurultusuz yeniden baslamistim,daha oncede nikotin bandini unutup icmistim zehirlenmistim
Arkadaşlar sayımız bukadarcıkmı.Yani çift elle kazanıp tekele (gerçi şimdi değilya) vermeye devammı?
Bırakında görün her şey fark ediyor.Tüm aktivitelerde ilk günden sonra + 1 önde siniz.Deneyin görün bildirin.