Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,539

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

Mirkan sabrın sonu selamet ben 18 sene bu mereti tükettim ve bir sabah kendi kendime ve toplum içinde ben bir daha bu sigarayı içersem ......,,,,,,, dedim ve 7 sene oldu şimdi nefret ediyorum ilk gün ilk hafta ilk ay ilk yıl atlatıktan sonrada bir kereden bir şey olmaz demiycen inat ediceksin

Etiketler

reis28' Alıntı:
Mirkan sabrın sonu selamet ben 18 sene bu mereti tükettim ve bir sabah kendi kendime ve toplum içinde ben bir daha bu sigarayı içersem ......,,,,,,, dedim ve 7 sene oldu şimdi nefret ediyorum ilk gün ilk hafta ilk ay ilk yıl atlatıktan sonrada bir kereden bir şey olmaz demiycen inat ediceksin

Abi bende toplum içinde içersem ...... hatta ..... bile dedim ama içtim :smiley: tövbeler yeminler saymakla bitmez :smiley: bakalım inşallah bu sefer kökten silerim :d

Son durum değerlendirmesi yapalım arkadaşlar. Sigaraya tekrar başlayan arkadaşlar var mı? :smiley: O' na göre listemizi tekrardan düzenleyelim... :smiley:

reis28' Alıntı:
bencede vazgecme sabrede bilirsen seni daha iyi bir hayat bekliyor sigaradan aldıgından misli misli daha keyif alacagın bir hayat sabret ben bunu başaranlardan biriyim günde dört paket sigara içerken bıraktım 7 sene oldu
Dursun ustamı ayakta alkışlıyorum.keşke burada alkış ifadeside olsaymış :D çoğu yerde gerekli oluyor.

ekiNoks' Alıntı:
Son durum değerlendirmesi yapalım arkadaşlar. Sigaraya tekrar başlayan arkadaşlar var mı? :smiley: O' na göre listemizi tekrardan düzenleyelim... :smiley:

Demiştim ya 8. günümde bende savaşı kaybedenler arasına dönüş yaptım. İsterseniz silmeyin :smiley: ben tez vakitde aranıza tekrar katılamaya kararlıyım.

;D ;D ;D

[attachment=1]

İtiraf ediyorum, benim bile hala ara ara aklıma geliyor... :smiley:
Canım istemiyor ama, sadece aklıma geliyor... ;) :D

00aa.gif

loganrory' Alıntı:
Bir ara ugruycam galiba yaniniza,su an tum gucumle direniyorum:smiley:ama ugruycam soz bir ara.

Fatoşçum var mı bi gelişme? :smiley:

mirkan' Alıntı:
Fatoş abla son durum vahim :smiley: ne yalan söyleyeyim içiyorum dayanamadım :smiley:

Olsun, benim de üçüncü denemem ama bu sefer kesin terkettim O' nu ;)...

camouflage' Alıntı:
Demiştim ya 8. günümde bende savaşı kaybedenler arasına dönüş yaptım. İsterseniz silmeyin :smiley: ben tez vakitde aranıza tekrar katılamaya kararlıyım.

Neyse, başka bahara artık. İnşallah da bu bahar olur... :D

Merhabalar arkadaşlar,yaş 50 ye yakın.Günde 4 paket sürekli anaz 15 paket yedekle birlikte içtim.Hiç kibrit kullanmadım.En kötü çakmağım tanita marka idi.O mereti zevkle içtim.Arabada asla kendiminkinde içmediğim gibi kimseninkinde de içmedim.Ama yinede günlük kotayı hep tamamladım.
Birgün bir arkadaşom dediki <<ben sigara içmiyorum ama ben bir kül tablasıyla öpüşüyordum>> işe uyandım,erkek arkadaşı içiyormuş ve onu terk etmiş.Daha sonra bende bırakıyorum dedim bıraktım.İnanın ulan birtane olsada yaksam demedim,bu sırada öyle çok sıkıntılar yaşadımki,inanın 3 senedir hiç aklıma bile gelmedi.Sigaraya 17 yaşında başlamıştım 47 de bıraktım.30 sene içmişim günde 3 paket,yazıkmış bana.Birisi bunu bana zorla içirse bende şikayetci olsam o kişiyi adam öldürmeye tam teşebbüsten içeri alırlar.
Dumansız günler dileğiyle sağlıkla kalın.

Yok abla hala birakamadim ama gunde 8-12 adete kadar dusurdum. Birden birakmayi gecen yil denemistim hatirlarsan arkadaslarim sabirliymista kavgasiz gurultusuz yeniden baslamistim,daha oncede nikotin bandini unutup icmistim zehirlenmistim:smiley:

01. ekiNoks
02. cenkcc
03. seyyah-34
04. feroza34
05. byseyyah
06. oğlak
07. zigana78
08. Felice
09. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox
16. nitroces
17. Parodi (Fatih Aydoğdu)
18. gezent-i
19. Clk PART-Business CARCARE
20. orsa
21. Hayko
22. zoraki
23. ecirman (1997)
24. gastumanna
25. Amaç
26. Zakof (2006)
27. CİNCİN (3 Mart 2006)
28. sisdagili61

Arkadaşlar sayımız bukadarcıkmı.Yani çift elle kazanıp tekele (gerçi şimdi değilya) vermeye devammı?
Bırakında görün her şey fark ediyor.Tüm aktivitelerde ilk günden sonra + 1 önde siniz.Deneyin görün bildirin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR