Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
devam HZ mevlana Mevlana oğlu ile birlikte aynı sandukada yatmaktadır.Mevlana bahçesinde dünürüm damadım ve kızımla buluşmam tüm yorgunluğuma değdi.Akşamda Ahmet Özhan ile müzik ziyafeti ve şebi Aruz törenlerine katıldık.
Tebrizi ve türbesi ve gece mevlana.
Sabah Aksaraya doğru yola çıktım.Hidrofor basit bir arıza yaptı.Birazda can istemedi geceyi Karatay belediyesinin karavan parkında geçirdim.Başkana buradan teşekkür ediyorum.
Tugay teşekkür ederim.Narlı kuyu diye göle bakmaya geldim.Döndüm 3 km gittikten sonra komutana hadi gel bugecede burda kalalım dedim.Güzel bir tesis.Biraz daha profesyonel bir yönetici lazım.Fotolarını atacağım.
Daha sonra Saray Hana gitmek üzere yola çıktık.Sarayhana geldiğimde .İnanın ilk defa şaşırdım.Katardan,İngiltereden,Çeşitli kolleksiyoncuların halıları tamir ediliyordu.Dünyada en iyi halı tamir atölyeleri Saray Han da imiş.İnanın insanın başında bulunan saçları saymak daha kolay.Bize bu bilgileri veren arkadaşlara teşekkür ederim.