Seyyah İç Anadolu Yollarında.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 524
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,273
devam HZ mevlana Mevlana oğlu ile birlikte aynı sandukada yatmaktadır.Mevlana bahçesinde dünürüm damadım ve kızımla buluşmam tüm yorgunluğuma değdi.Akşamda Ahmet Özhan ile müzik ziyafeti ve şebi Aruz törenlerine katıldık.

DSCN3421.JPG

DSCN3426.JPG

DSCN3447.JPG

DSCN3450.JPG

DSCN3452.JPG

Etiketler

ertesi günü sabah Merama gittim.Orada tuzcu baba türbesi milleti uyarmışlar tuz dökmeyin yazı yazmayın diye ama o yazının altına yazanlar vardı.

DSCN3604.JPG

DSCN3612.JPG

DSCN3618.JPG

DSCN3621.JPG

DSCN3623.JPG

Tebrizi ve türbesi ve gece mevlana.
Sabah Aksaraya doğru yola çıktım.Hidrofor basit bir arıza yaptı.Birazda can istemedi geceyi Karatay belediyesinin karavan parkında geçirdim.Başkana buradan teşekkür ediyorum.

DSCN3696.JPG

DSCN3695.JPG

DSCN3697.JPG

DSCN3705.JPG

DSCN3706.JPG

Abi detaylı ve harika bi müze gezisi oluyo takip,deyiz ayrıca kaplıca olayını da iyi düşünmüşün...

Tugay teşekkür ederim.Narlı kuyu diye göle bakmaya geldim.Döndüm 3 km gittikten sonra komutana hadi gel bugecede burda kalalım dedim.Güzel bir tesis.Biraz daha profesyonel bir yönetici lazım.Fotolarını atacağım.

Daha sonra Saray Hana gitmek üzere yola çıktık.Sarayhana geldiğimde .İnanın ilk defa şaşırdım.Katardan,İngiltereden,Çeşitli kolleksiyoncuların halıları tamir ediliyordu.Dünyada en iyi halı tamir atölyeleri Saray Han da imiş.İnanın insanın başında bulunan saçları saymak daha kolay.Bize bu bilgileri veren arkadaşlara teşekkür ederim.

DSCN3781.JPG

DSCN3782.JPG

DSCN3783.JPG

DSCN3784.JPG

DSCN3785.JPG

sizlere güzel tamir ve satılıklardan örnekler.Sizlere fiyatlarını veremiyorum çünkü dudak uçukluyor. Ama inanın değerler.

DSCN3786.JPG

DSCN3787.JPG

DSCN3788.JPG

DSCN3792.JPG

DSCN3793.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,791
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri