Seyyah İç Anadolu Yollarında.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 524
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,276
görsellere devam

DSCN3189.JPG

DSCN3197.JPG

DSCN3224.JPG

DSCN3234.JPG

Etiketler
Akşam Mehmet hocama misafir olduk.Dünya tatlısı iki oğlu ve hanım efendi değerli eşi ile tanıştık.Demlenen çaylar ve elleriyle hazırladığı kurabiyelerimizi yerken Mehmet Hocamla karavancı sohbetini koyulttuk.Aldığı aracını inşallah bahara kadar yetiştirir.Misafirperperliği için kendisine ve değerli eşine şahsım ve eşim adına teşekkür ederiz.
Oradan yolum Akşehir üzeri Konya oldu.

Abi ( İzci ) Liderim ve karavancı dostumuz yakışanı yapmış bizde burdan Liderime ve değerli eşine selamlarımızı yolluyoruz.Abi takipdeyiz O Borsa binası cok merak ettiğim yerlerdendi paylaşımların icin teşekkürler beklemedeyiz saygılar...

Ahmet hocam sizinle Afyonkarahisar'ı tekrar gezmek ve sohbet etmek bizim için de çok keyifliydi. Tekrar gelişinize yarım bıraktığımız Kocatepe' ye çıkışla devam edelim. Yolu Afyon' dan geçen bütün karavancı dostlara kapımız her zaman açık. Selam ve saygılar.

Mehmet Hocam teşekkür ederim.Şu an Güzelyurttayım.Karavan beşik gibi sallanıyor.Gündüz çok güzeldi.Ihlaraya uğradım.Gecelemek için Güzelyurtta geldim.Buradan yukarı doğru devam.Elektrik ve vınn sıkıntım olur diye resimleri atamıyorum.

Bizde bi laf var abi ( Kölemiz olsun ) yaklaşmışınız bekliyoruz.

TUGAY58' Alıntı:
Abi ( İzci ) Liderim ve karavancı dostumuz yakışanı yapmış bizde burdan Liderime ve değerli eşine selamlarımızı yolluyoruz.Abi takipdeyiz O Borsa binası cok merak ettiğim yerlerdendi paylaşımların icin teşekkürler beklemedeyiz saygılar...

Tugay liderim övgü dolu sözlerine teşekkür ederim. Biz izci liderleri çok zenginizdir. Her ilde en az bir evimiz vardır. Karavancı dostlar benim zenginliğimi daha da arttırdı. Artık her ilde evlerim ve seyyar evlerim(Karavanlarım) var. Teşekkür ediyor en kısa zamanda karavanlarımızın ışığında sohbet etmeyi temenni ediyorum. Selamlar.

seyyah54' Alıntı:
Mehmet Hocam teşekkür ederim.Şu an Güzelyurttayım.Karavan beşik gibi sallanıyor.Gündüz çok güzeldi.Ihlaraya uğradım.Gecelemek için Güzelyurtta geldim.Buradan yukarı doğru devam.Elektrik ve vınn sıkıntım olur diye resimleri atamıyorum.

şu an herhalde yolda olan tek karavancı sensin Ahmet ağbi, keyfini çıkar
selamlar :smiley:

Ahmet abi bizi imrendirmeye devam ediyorsun.Birgün bizde emekli olup sizin gibi özgürce dolaşabilecmiyiz acaba.Hayırlı yolculuklar abi.Sakaryadan selamlar.Buraya bugün hafif kar yağdı aman yollarda dikkat et.Selam ve saygılar abi.

Gezi yazısını yeni farkettim. Şöyle hızlı hızlı bir baktım. Ellerine sağlık. Geniş zamanımda yavaş yavaş okuyacağım. İyi geziler dilerim.

Bülent e Tanju ya Ahmet e çok teşekkür ederim.Bülent 21 Aralıkta Kıyamet kopacak diye bende Narlı Krater gölün kenarında bir termal otele yerleştim.İnternette var bu gece işim not girmek.Görüşürz.

Evet dostlar Konya da kalmıştık.Konya gezimde açıklamalardan çok görsellere yer vereceğim.Hem neti beleş buldum.
Afyondan ayrıldıktan sonra önce Akşehir e Nasrettin Hocama uğradım.

DSCN3294.JPG

DSCN3301.JPG

DSCN3303.JPG

DSCN3304.JPG

DSCN3305.JPG

Akşehirden Konya ya girdik.Girmez olaydım.Bir telaş tüm trafik allak bullak.Bir Polisle Alaattin tepesi cevre sinde tartıştık.Sanırım posta ile ceza gelir.
Konyayı sizlere görsellerle anlatayım dedim.

DSCN3391.JPG

DSCN3392.JPG

DSCN3394.JPG

DSCN3393.JPG

DSCN3390.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR