Ynt: Sevdiğimiz Yollar
Kocaeli Kandıra,kerpe yolu,Kıyıköy yolu,İğneada yolu,İğneada yolu için kestirme yol tiyosu,saraydan kırklareli yoluna giderken,kömürköy tabelasını görünce sağa dönün o yol sizi demirköye çıkarır,oradan da zaten iğneada dasınız.Bayağı km kestirmeden katedersiniz,ayrıca manzarasıda çok keyiflidir.Ben bir kış günü geçtiğimde bir hayli adrenalin yaşatmıştı
Bir tüyo daha,Tekirdağ istikametinden giderken Şarköy sapağını geçince önünüze bir benzinlik gelecek oradan sola saparsanız,Keşan'a girmeden yanılmıyorsam evreşe yada bir sonraki sapağa geliyorsunuz.Köylerin arasından bir hayli yol gidiyorsunuz ama bu size en az 1 saat kazandırır.Tabiki Gökova ağaçlı yol ve neredeyse tüm ege,akdeniz yolları.
Öyle güzel bir ülkemiz varki neredeyse tüm yolları çok güzel.Bozukda olsa, stablizede olsa,kaymak asfaltta,otabanda olsa hepsi ayrı bir güzel.
Gençken Marmaris İstanbul arasını teybi son ses açar,kutu colamı bacaklarımın arasına koyar dip gaz hiç mola vermeden gider gelirdim sık sık.
Marmaris'teyken sırf 300 görmek için Muğla ya gider o upuzun yolu Yamaha 1000exup racing motorumla geçerdim.Artık hiç hız yapmıyorum,yaşlanıyormuyum acaba