Şerpa ile 2012 Yaz Günlüğü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,864

Etiketler

Ynt: Şerpa ile 2012 Yaz Günlüğü

İçeceği buzsuz kalamaz. Tecrübe ile sabittir. Bana bile buz yetiştirdi. :D

Adamın enerji sistemi öyle iyi ki bana bile elektrik verdi.

Atilla'dan elektrik aldım demedim. Yanlış anlaşılmasın. :D ;D

Mordoğanın mor soğandan bir farkı yok, resme ise hiç gerek yok, akıldan hemen silimecek bir yer...Karaburuna kadar gitti zaten içinde "kara" kelimesi geçen her yerden korkmuşumdur öyle oldu, karavanla gitmeye uygun bir yer deyi bence girmemizle kaçmamız bir oldu, sonra balıklıovada konakladık...karavan ücreti yok, sadece adam başı 5TL...

İyi günler
Sy Dinçer
Güzel geçen gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
"Kara" Kelimesi geçen her yerden korktuğunuzu yazmışsınız "KARAvan"dan kormadığınız ve size mutluluk verdiği açıkca belli oluyor."Kara" kelimesi geçen yerlerde de de mutlu olmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan

Batuhan 06' Alıntı:
"Kara" Kelimesi geçen her yerden korktuğunuzu yazmışsınız "KARAvan"dan kormadığınız ve size mutluluk verdiği açıkca belli oluyor."Kara" kelimesi geçen yerlerde de de mutlu olmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan

KARAvan in KARA si bu iyiymis:smiley:

Bu gün bodrum yalıkavakda halk plajındayız...Su, elektrik vede ücret yok.

20120725_153655.jpg

20120725_153709.jpg

20120725_153716.jpg

Gökova akbükdeyiz. Turkuaz mavisi swein sulara kensimizi bırakdık...Giriş tabiat parkı niteliğinde adam başı 2,5 tl ister akşam git istersen gece kal, sahilde duş ve wc var elektrik yok, elektrik isteyen bahçe kampinglere girebilir.Bizim hiç bir şeye ihtiyacımız olmadığı için bize her yol bedava..

20120726_144558.jpg

20120726_144621.jpg

20120726_144612.jpg

Paylaşımlar icin teşekkürler

Buralarda denizde balığı bile kaçırmışlar, hiç balık yok. Doğa güzel ama her yer yasak her yer "beach" olmuş..Deyil balık tutmak Suya girecek yer bulmak bili zor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR