Şerpa ile 2012 Yaz Günlüğü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,861
Ynt: Şerpa ile 2012 Yaz Günlüğü

küçükkuyuda botla gezinti....

atiladi & yasiko & unaka2

http://www.dailymotion.com/video/xs7an4_kucuk-kuyuda-botla-gezinti_travel

Etiketler

Yasiko bu sabah kampdan ayrılıp saroza geçti, yarın sabahda unaka2istanbula geri dönüşe başlayacak bizde güneye doğru ege koylarını teker teker ziyaret ederek yola devam edeceğiz.

20120718_195715.jpg

Küçükkuyudan ayrıldan sonra, akçay, ören, burhaniye sahil şeridini izleyerek dikili bademli de osak (ömer)in tavsiyesi çam kampinge geldik, çam ağaçları içinde denize sıfır güzel bir kamping...

20120719_165734.jpg

İyi yolculuklar Atilla bey.
Evde beklerken sizlerin paylaşımları ile bizlerde gezmiş gibi oluyoruz.
Teşekkürler

Doğa sevgisi fazla olan bütün karavancılarda olması gereken ekipmanlarla ne kadar güzelleşiyor her şey.

Bademliden ayrılìp sahilden çandarlıyada uğrayıp foçaya geldik, foça yolunda dalgıç (abdi abi) ile karşılaşdık foçaya beraber girdik marinada yanyana parkettik.

20120720_202724.jpg

20120720_202450.jpg

20120720_202518.jpg

Abi mordoğan yolunuz acık olsun eğer size sıkıntı olmucaksa mordoğandan bol resim rica ediyorum saygılar

Mordoğanın mor soğandan bir farkı yok, resme ise hiç gerek yok, akıldan hemen silimecek bir yer...Karaburuna kadar gitti zaten içinde "kara" kelimesi geçen her yerden korkmuşumdur öyle oldu, karavanla gitmeye uygun bir yer deyi bence girmemizle kaçmamız bir oldu, sonra balıklıovada konakladık...karavan ücreti yok, sadece adam başı 5TL...

20120721_182801.jpg

Atilla abi gezinizin güzel geçmesini diliyorum.Bu arada balık ta tutuyormusunuz ?
Selamlar

Atilla keyfiniz daim olsun. Bu yıl bende kuzey egede tatil düşünüyorum, Çam kamping ile balıklıovayı biraz daha
tanıtabilirmisin,selamlar.

Balıklıovadan çeşmeye geçtik, halk plajında ücretsiz geceledik, çiftlik köye denize gittk, sonra alaçatı, seferihisa, sivrice, gümüldür, òzdere ve şu an özdere yakınında maydanoz koyundayız elk. dahil 30 tl..
Levent balıklıova çok güzel ama kampingler çok iptidai elektrik bili yok, bence foçadan aşağı inme hele çeşme tarafına hiç dönme, ben osak'ın tavsiyesi ile dikilo bademlide çam kampa gittim, kampın konumu güzel ama wc duş gibi hizmetler çok ipdidai..dilili, çandarlı, badenliye tabiat güzellikli yol bakından gidilir..

Alaçatı.jpg

Çeşmede dabah.jpg

Özdere maydanoz koyu.jpg

Didim akbükdeyiz , kamping yok yol kenarında halk plajlarından birinde konaklayacağı...

20120724_161403.jpg

20120724_161424.jpg

20120724_172734.jpg

20120724_172749.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR