Serbest Muhabbet Sizce Zaman Kaybı mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,181
Ynt: Serbest Muhabbet Sizce Zaman Kaybı mı?

Bizim gezdiğimiz dağ ve orman yollarının çoğu belediyelerin ve karayollarının resmı yol tanımına girmiyor bildiğim kadarıyla.

Konu ilginç bir yerlere gidiyor galiba. tam bu sırada sapmasına izin vermeyelim.

Etiketler

Evet hiç birisi vikipedia nın sözlük tarifinde bulunan "yol olarak inşaa edilmiş yerler" değil. Yani yol olarak inşaa edilmemiş. Kısacası o yollar yol dışı oluyor..

Allah'tan konu serbest muhabbet sayfasında. Yoksa birileri çıkıp konu başlığıyla alakası kalmadı bu işin diye fırça kayacak.
Demedi demeyin :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Allah'tan konu serbest muhabbet sayfasında. Yoksa birileri çıkıp konu başlığıyla alakası kalmadı bu işin diye fırça kayacak.
Demedi demeyin :smiley:

Aynen alpaslan bu başlığı gördüm ve önemsemedim taki Murat öz aramıza tekrar gelipde açıklama yaparken okuduğum yazıdaki linki tıklayana kadar ama tek kelime ile HERKEZ SAVUNDUĞU DAVADA, KONUDA HAKLIDIR diyebilirim. Sevtap ablanın dediği gibi Güven abi de başlık hoşuna giderse bakar konuya dahil olur benim gibi. Bende tıklıyorum Jeep lere Suzikilere Landlara yeni birilerimi eklendi yok abi muhabbet. Toyota fotoğrafları ve benzeri konu dağılmış gitmiş. Aslında bunlar boşa giden zaman bilgilenmek için baktığım bazı konularda yoldan sapmış ama en önemlisi hoşgörü, sevgi, saygı ve dayanışma acısıyla tatlısıyla herşey gönlünüzce olsun GÜZEL ÜLKEMİN GÜZEL İNSANLARI SEVGİ VE SAYGILARIMLA.

teknik konular ,araç tanıtımı,karavan,motor,gezi resimleri,off road ve benzeri konulardaki muhabbetlere diyecegim birşey yok ,ama konu başlıgının kendisi geyik muhabbeti olan muhabbetlerden sıkılıyorum. diyeceksiniz konuyu okuma es geç, öyle yapıyorum ama yeni üye olan bir kişide bunları görünce olayın ciddiyetine inanmaz, o da bu akıma kapılırsa tamamen serbest muhabbete döner. birkaç bende yazdım baktım gereksiz hemen kestim.bu arada geçen yazılarda arkadaşım yazmış ,o az çamura giriyor ,muhabbeti çok oluyor ,tamamen arkadaş çevresi,olabilir bunun azı çogu olmaz,herkesin kapasitesi ve maddi durumuyla ilgilidir.onun için herşeyin bir amatörlügü vardır , son gezide ilk defa off road yapan sevgili bir abimiz takla atmıştı,bununda olmasını kimse istemez herhalde

Bu sayfada kişilerin fikirlerini söylemesi güzel. Ama her fikir, söyleyeni bağlar. Binlerce değerli üyemizden '' şunu nasıl yapalım'' diye fikir tabiiki alamayız. Çünkü asla sonuca ulaşılamaz. 40 ı bulan yönetici arkadaşlarımız zaten bu konular için vardır. Forumun tüm yapısını oluşturanda, ana menüleri açanda, ihtiyaca cevap vermeyenleri kapatanlarda bizleriz.

Formata uymayan, yanlış yerde açılan konuları taşıyanlarda yine bizleriz. 1000 küsür mesaja ulaşmış ve hala konu başlığını formata uygun açılmayanlarıda düzelten bizleriz.
Kesin ve çizgileri net çizilmiş kimine göre Katı Sayılabilecek FORUM KURALLARINI, daha desturlu halde uygulayanlarda bizleriz.

O yüzden kimse kimsenin yerine karar tabiiki veremez. Ortada bir kural ve işleyiş vardır. Ve üye olanlar bunu kabul etmiş sayılırlar. Foruma yansıtmamaya çalıştığımız, ama bir o kadar mücade ettiğimiz onlarca arkadaşımız oldu. Bunlar forum kurallarına ve forum yapısına tamami ile ters düşen fikirlerini ortaya koymak için buradaydılar. (dini, siyasi vs.)
Yani anlatmak istediğim herkes hür iradesi ile fikrini bile yansıtamadığı anlar olacaktır. Bu düzgün bir forum işleyişi için gerekliliktir.

Amacımız, farklı spor disiplinlerinden keyif alan, faklı bilgi birikimi ve kültüre sahip olan arkadaşlarımızla bir çatı altında Doğa Sporlarını paylaşmaktır.

jeep' Alıntı:
Evet hiç birisi vikipedia nın sözlük tarifinde bulunan "yol olarak inşaa edilmiş yerler" değil. Yani yol olarak inşaa edilmemiş. Kısacası o yollar yol dışı oluyor..
............................................ göktuğ bey gördünüzmü konu nasıl istemeden başka yerlere gidiyor ... konu başlığı ve bu söylemler oldumu.... şimdi burda hep olan şey olucak ben şimdi bunu yazınca ... kızmak ...lütfen siz kızmayın bana ama böyle bir konu açmanıza gerek yoktu ... bütün konular istem dışı bir yere çekilebiliyor ... ama verilen örneklerede baktım alıntı yapılan konu başlıklarına konular içinde cevap bulunmuştur çoğu konu için daha sonra insanların tanışıklığı ve o anki ruh hali ile sohbet de çıkmıştır bence bunda çok kötü bir şey yok .... ??? ben sizin ... neden takılıp böyle bir konu açtığınızı ve nereye bağlıyacağınızı anlıyamadım...... daha başlarda yazmıştım tekrar ediyorum............ ..................burdan da diyorum demedi demeyin bu konuda nerelere gidecek görün ;D

Kayma durumu yok ki. Konuyla alakalı bir cevap bence ;D Alakası da şöyle izah edeyim. Murat bey dedi ki benim yaptığım offroad değil o zaman, ben offroad yapmamışım, gezilerim yurtiçi gezilerine alınsın dedi. Bende offroad un sözlük tarifini yazdım. O zaman Murat bey de offroad camel tropy de yapılır ancak. Biz yolda yapıyoruz derken.... Bende o gittiğiniz yol değil. Demeye çalıştım. O zaman muhabbet edeceğinize gelip bizim gezilere yorum yapın, tezini çürütme esnasında zamanınızı boşa harcamamış olursunuzdan ....... derken offroad un tanımı doğdu. ;D Yani zaman kaybı kavramı direk nasıl offroad yaptığımızla bağlandı.. ;D Anlayana bravo.. Tam geyik yaptım işte şimdi.. Zamanınızı ayırıp okuduğunuz için de teşekkür ederim..

okurum hep okurum tek merakım bu konunun nerelere gideceği hayırlı bir yere gitsinde sonunda başka bir şey istemem ::smiley: ;D ;D ;D

Ya merak ettim sordum. Dediğiniz gibi nerelere gitti ya da götürdük.. Amacım kimsenin tepkisini almak değildi. Ama Kızanların canı sağolsun..

TezzMertek' Alıntı:
Sayfanın başlığı gitti gider.
:smiley:
............. kızan kimse yok ....lütfen konu başlığına ..... sadık ve sahip çıkın göktuğ bey ;D ;D ;D ::smiley: olmuyor zanlımca ;D

Jeep34' Alıntı:
Bu sayfada kişilerin fikirlerini söylemesi güzel. Ama her fikir, söyleyeni bağlar. Binlerce değerli üyemizden '' şunu nasıl yapalım'' diye fikir tabiiki alamayız. Çünkü asla sonuca ulaşılamaz. 40 ı bulan yönetici arkadaşlarımız zaten bu konular için vardır. Forumun tüm yapısını oluşturanda, ana menüleri açanda, ihtiyaca cevap vermeyenleri kapatanlarda bizleriz.

Formata uymayan, yanlış yerde açılan konuları taşıyanlarda yine bizleriz. 1000 küsür mesaja ulaşmış ve hala konu başlığını formata uygun açılmayanlarıda düzelten bizleriz.
Kesin ve çizgileri net çizilmiş kimine göre Katı Sayılabilecek FORUM KURALLARINI, daha desturlu halde uygulayanlarda bizleriz.

O yüzden kimse kimsenin yerine karar tabiiki veremez. Ortada bir kural ve işleyiş vardır. Ve üye olanlar bunu kabul etmiş sayılırlar. Foruma yansıtmamaya çalıştığımız, ama bir o kadar mücade ettiğimiz onlarca arkadaşımız oldu. Bunlar forum kurallarına ve forum yapısına tamami ile ters düşen fikirlerini ortaya koymak için buradaydılar. (dini, siyasi vs.)
Yani anlatmak istediğim herkes hür iradesi ile fikrini bile yansıtamadığı anlar olacaktır. Bu düzgün bir forum işleyişi için gerekliliktir.

Amacımız, farklı spor disiplinlerinden keyif alan, faklı bilgi birikimi ve kültüre sahip olan arkadaşlarımızla bir çatı altında Doğa Sporlarını paylaşmaktır.

Samimiyetime oldugunu sandigim inanciniza guvenerek bir elestiri yapmak istiyorum. Elestirim sadece kisisel olarak size gegil, daha genel;

Biz bu sitenin uyeleri, bu sitenin yoneticilerinin tamamina guveniyor, inaniyor ve onlari her an destekliyoruz. Sitenin bir isleyise ihtiyaci oldugunu ve bu isleyisi belirlemenin siz yoneticilerin yetkisi ve gorevi oldugunun da bilincindeyiz. Iyiki varsiniz ve bu ise bu kadar emek harciyorsunuz.

Ancak sitedeki isleyisle az ya da cok ilgili konularda yukaridaki satirlari cok fazla vurguluyorsunuz. Konu acildi ve fikirler havada ucusuyor. sizler buradan bir fayda cikarirsiniz. Bu sizde kalir ya da sisteme girer. bunu tekrar tekrar soylemenin anlami yok. yani sik sik kararlari bizler veririz zaten deyince, bizlere de sanki '' E iyi o zaman, biz de susalim da gurultu olmasin" demek dusuyor gibi bir hava doguyor.

Bazi konularda, "yonetim bunlari dusunur ve yapar, bizler de uyariz" seklinde yazilar bile var, dikkatinizi cektimi bilmiyorum. Ne kadar katilim, iletisim, hur zihin, o kadar basari... :smiley:

Selamlar,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34170.0 ;D

merhaba.başlıgı ,lk okudugumda goktug abiye tamamen katıldım.sonra güven abinin yazdıgını okuyunca onada hak verdim.benimde demek istedigim su tabiiki sertbest muhabbet olucak biz üyeler bu serbest muhabbet kosesinde daha bi samimi oluyoruz buda bizi tam anlamıyla bir aile yapıyor.ama bazı konular var tamamen konusundan sapmış serbest muhabbet köşesine dönmüş.bu konudada hepimizin duyarlı olması lazım.
saygılar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR