jeep
Zirve
Arkadaşlar son 10 günde gezenbilirde yoğun bir geyik fırtınası var gibi geliyor bana. Ya da çok mail aldığım yerler geyiğin merkezi olan 7/24 landçılar, jeepcilerin sabah kahvesi, kapışma, jeepçiler kaç kişi zj ciler kaç kişi, en kral landçı kim vs vs.. Geyik bir konu açılıyor. Herkes bunu bekliyormuş gibi ( ben dahil ) saldırıyoruz. Bu geyiklerin bana bir faydası olmadı şu ana kadar. Ben zaman kaybı olarak düşünüyorum. Ayrıca Gezenbilir forumunun kuruluş amacı dışına mı taştı. Yani gezenbilir forumu kurulduğunda insanlar gelsin bir konu açsın, sabah dükkanı açalım akşam kapatalım diye sayfalar dolusu boş muhabbet mi yapsın olarak hedeflendi acaba.. Bakın küçük bir hesaplama yapalım...
Kabaca hesapladım..
Serbest muhabbet bölümüne atılan mesaj sayısı 21 sayfada 60.000 civarında
Offroad Teknik Bölümünde atılan mesaj sayısı 16 sayfada 7.000 civarında
Kimseyi eleştirmek amacında değilim. Ama bunun da farkında olmak gerektiği düşüncesindeyim. Olayın birde teknik bir yönü vardır herhalde. 60 bin mesajı kaldırabilecek teknik altyapı ne alemde.. Belki 100 milyon mesajı kaldıracak kapasite vardır. 60 bin hikaye gelir bilemiyorum tabi.. Kendimce bir karar aldım, çok komik, ilginç, illaki cevap vermem gereken bir durum olmadıkça serbest muhabbete katılıp zaman öldürmeyeceğim.
Saygılar..
Kabaca hesapladım..
Serbest muhabbet bölümüne atılan mesaj sayısı 21 sayfada 60.000 civarında
Offroad Teknik Bölümünde atılan mesaj sayısı 16 sayfada 7.000 civarında
Kimseyi eleştirmek amacında değilim. Ama bunun da farkında olmak gerektiği düşüncesindeyim. Olayın birde teknik bir yönü vardır herhalde. 60 bin mesajı kaldırabilecek teknik altyapı ne alemde.. Belki 100 milyon mesajı kaldıracak kapasite vardır. 60 bin hikaye gelir bilemiyorum tabi.. Kendimce bir karar aldım, çok komik, ilginç, illaki cevap vermem gereken bir durum olmadıkça serbest muhabbete katılıp zaman öldürmeyeceğim.
Saygılar..