Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,771
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Herkese selamlar
Dün Süha Beyle yaptığımız ve son derece seviyeli geçen sohbetin ardından mesajlarını silmesini anlayabilmiş değilim.

Etiketler

Hoşgeldiniz Gürkan Bey ,

İstanbul da havalar nasıl.?
İstanbulda yaşıyordunuz değil mi siz.?
;)

TezzMertek' Alıntı:
Soruyu soran arkadaşımızın nicki.??

Sühacığım atıcılığa biraz mola verir misin.?
;)

tamam dostum sen istedikten sonra vermezsek ayıp olur zaten,ben gidip bi kahve içiyim bari

arwin' Alıntı:
Süha nın mesajlarını kendisimi sildi yoksa moderatör arkadaşlar mı ?

shadow s' Alıntı:
Herkese selamlar
Dün Süha Beyle yaptığımız ve son derece seviyeli geçen sohbetin ardından mesajlarını silmesini anlayabilmiş değilim.

Süha'cığım bu konu hakkında bir bilgin var mı.?
Evde cam silmekten sıkılıp da kendi mesajlarını mı silmeye başladın.?
;D

basın açıklaması yapıyorum

geçelerde de yaşanmıştı hatırlarsanız(Hakan abi-manisa-spil dağı-mesir macunu,kendisine burdan saygılar)gene bizim küçük mustafa iş başında kısaca size mustafadan bahsediyim bizim şirket çalışanı kuryelik yapıyor en ufağımız o,biz ona kısaca mıstık diyoruz,bi o kadar da yaramaz,kaç defa dedim arkadaş ben yokken kurcalama şu bilgisayarı diye bi türlü dinletemedik lafımızı,ilk başta anlamadım olayı,yok süha mesajları silmiş falan diyor arkadaşlar,yok öyle bir şey,mustafanın halt yemesi,dün gene ben yokken oturmuş bilgisayarın başına,yetmezmiş gibi foruma girip,Gürkan(shadow s)adlı arkadaşa şaka yapmış sonrada ben görmiyeyim diye silmiş mesajları,ama yok bardağı taşırdın bu sefer mustafa çekecem
kulağını gelsin bi ofise gösteririm ben ona,sanırım anlaşılmıştır,yani ben masumum,hepsi mustafanın naneleri siz,özellikle de Gürkan(shadow s) kusuruna bakmayın lütfen,çocuk işte,öyle,hadi görüsürüz.

slowworm' Alıntı:
günaydın arkadaşlar

bugün kü ilk sorumuz Malatya'dan gelmiş,soru şöyle,diyor ki vatandaş

soru:kampa gittiğimiz zaman sabah erken kalkmak şart mıdır?haftaiçi çalışıyoruz ve yoruluyoruz şöyle adamakıllı dinlenebileceğimiz bi pazar günü var,pazar günü kampta olursak geç vakte kadar uyuyabilir miyiz?

artık müsadenizle Malatya'lı vatandaşa dönmek istiyorum

Malatya'lı arkadaşım kusura bakma seni de bekletiyoruz hatta ama ne yapalım işte bi yanlış anlaşılma olmuş onu çözmeye çalışıyorum senin soruna ilk fırsatta değinecem.

tamam TezzMertek teşekkürler,artık hatta bekliyen Malatya'lıyı aydınlatmak lazım

Malatya'lı arkadaşım bir kere baştan şu konuda anlaşalım,eğer çizgili pijaman yoksa üzerinde hiç o çadırdan çıkma zaten,gece karanlıkta gözden kaçmış olabilir fakat sabah yakalanırsın radara,çünkü bi kampçının klasik bi hareketi vardır,izci selamı gibi bir şey yani,kampçı dediğin şu hareketi yapar,sabah erken kalkar,çadırından dışarı çıkar,şöyle bi esner ve gerinir,hatta göbeğini kaşır ve gülerek şöyle der çevresindekilere bu sırada yüzüne güneş vurur
güneş gözükür ağaçların arasından kuşlar öter sincaplar cirit atar sağda solda evet şöyle der en sonunda ''günaydın arkadaşlar''

;D

ha ha

Yüksek dağ etkinliğinde değilsek eğer saat 10 a kadar yatabilirsiniz arkadaşlar.
Hoş kamp havası insanı çok kısa sürede dinlendirdiği için hemen erkenden kalkmaya can atacağınıza da eminim.

Malatya'lı arkadaşım hadi gene iyisin,10 kadar yatabilirsin,ama saat onu geçirirsen bir takım kötü şakalarla karşılaşabilirsin,mesela ayak parmaklarına bal
dökülür sonrada ayı gelir ayak parmaklarını yalıya yalıya uyandırır seni,karışmam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.