Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,799
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Merhabalar Murat Öz (Tezzmertek) 4-5 temmuzda yapılacak olan dağcılık şenliğinin (???) linkini bulamaıyorum yardımda bulunursan sevinirm :smiley:

Etiketler

Tüm İslam aleminin ve gezenbilir üyelerinin kandili mübarek olsun iyi akşamlar...

cem cihan' Alıntı:
Merhabalar Murat Öz (Tezzmertek) 4-5 temmuzda yapılacak olan dağcılık şenliğinin (???) linkini bulamaıyorum yardımda bulunursan sevinirm :smiley:

Buyrun;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34519.0

Benden önce veren olmadı ise.

arwin' Alıntı:
Süha nın mesajlarını kendisimi sildi yoksa moderatör arkadaşlar mı ?

Büyük ihtimalle kendisi.
Dün akşam 17 de ayrıldım zaten.
Diğer modertaör arkadaşların kendi bölümlerinde işleri olacağı için burada mesaj silme yapacakalrını sanmıyorum Ahmet.
Gürkan , Süha'nın yazdığı mesajlara forumda olmadığı için yanıt verememiş herhalde. Süha da mesajlarını silmiş olmalı.

Sağol iyiyim.
Evrak kayıt bürosunda ki son günüm.
:smiley:

Arkadaş yıllık izindeydi. Dekanlıkta personel bulamayınca benim geçmem gerekti.
Festival fotopğarflaırmı da hala yükleyemedim siteye.
Sanırım yarın öğlen yüklerim artık.
KPSS sınav arasında

günaydın arkadaşlar

bugün kü ilk sorumuz Malatya'dan gelmiş,soru şöyle,diyor ki vatandaş

soru:kampa gittiğimiz zaman sabah erken kalkmak şart mıdır?haftaiçi çalışıyoruz ve yoruluyoruz şöyle adamakıllı dinlenebileceğimiz bi pazar günü var,pazar günü kampta olursak geç vakte kadar uyuyabilir miyiz?

slowworm' Alıntı:
günaydın arkadaşlar

bugün kü ilk sorumuz Malatya'dan gelmiş,soru şöyle,diyor ki vatandaş

soru:kampa gittiğimiz zaman sabah erken kalkmak şart mıdır?haftaiçi çalışıyoruz ve yoruluyoruz şöyle adamakıllı dinlenebileceğimiz bi pazar günü var,pazar günü kampta olursak geç vakte kadar uyuyabilir miyiz?

Soruyu soran arkadaşımızın nicki.??

Sühacığım atıcılığa biraz mola verir misin.?
;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR