Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,799
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

mesela 10:45 oldu ve sen hala kalkmadın diyelim,iki kişi gelip biri ellerinden tutar biri ayaklarından seni sallıyıp göle atarlar,böylece uyanmış olursun,bu şakanın adıda eşşek şakası,bi öncekinin adı da ayı şakasıydı

Etiketler

Malatya'lı kardeşim sormuş olduğun soru ile ilgili bu kadar açıklama yeterli olmuştur sanırım,eğer kafana takılan başka şeyler olursa çekinme sor emi,
Malatya'dan bize bol bol kayısı göndermeyi unutma,hadi bakalım kal sağlıcakla Malatya'ya selam yola devam

TezzMertek' Alıntı:
;D

ha ha

Yüksek dağ etkinliğinde değilsek eğer saat 10 a kadar yatabilirsiniz arkadaşlar.
Hoş kamp havası insanı çok kısa sürede dinlendirdiği için hemen erkenden kalkmaya can atacağınıza da eminim.
:p Alışkanlık olmuş olan bir uyuma süresi vardır.. :p

Ben kalkmam mesela :smiley: 12 saatten fazla uyuduğum için. :p

Ya Ayı gelirse,o zaman ne yapacaksın peki ?
Gene de kalkmaz mısın?

Not: Mesajdaki yazım hataları moderatör tarafından düzenlenmiştir.
:smiley:

Teşekkürler TezzMertek

Yeni bi soru var elimin altında bakalım buna ne diyeceksin

Yemekten sonra

Arkadaşlar

Vermiş doluğum bu linki okur musunuz.?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208.0

Özellikle ;

VitaEsMorte' Alıntı:
05- Mesaj atmış olmak için mesaj yazılmamalıdır. Sadece gülücük içeren mesajlar, "+1" gibi kirlilik yaratan mesajlara yönetim olarak sıcak bakmıyoruz.

11- Siyasi ve dini konuların konuşulmasına Gezenbilir yönetimi sıcak bakmamaktadır. Bu tür konular, çok ciddi fikir çatışmalarına ve tatsızlıklara açık konular oldukları için üyeler arasında büyük gerginlikler oluşturmaktadır. Bu nedenle bu konular, tansiyon yükselmeden forum moderatörleri tarafından silinecektir.

12- Kullandığınız dil karşınızdakine olan saygıyı gösterir. Lütfen olabildiğince düzgün bir dil kullanınız ve Türkçe imla kurallarına uyunuz. Daha fazla bilgi için lütfen Türk Dil Kurumu'nun yayınladığı <a href="http://tdkterim.gov.tr/bts>Türkçe Sözlük</a> ve <a href="http://tdk.org.tr/TR/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF9DAC10DE3DF29AC6">Yazım Kılavuzu</a>'nu okuyunuz.

16- Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajları değiştirme ve silme hakkına sahiptir. Normal şartlarda ilk kuraldışı hareketinde üye özel mesajla uyarılır ve gerekli düzeltmeleri kendisinin yapması istenir. Kuraldışı hareketin tekrarı veya durumun aciliyeti söz konusu olduğunda üyeye haber verilmeksizin gerekli düzeltmeler moderatörler tarafından yapılacaktır.

17- Forumlarda yer alan tüm konular sadece referans amaçlıdır ve içeriklerinde hayati risk taşıyan tehlikeli spor ve benzeri özel uğraşılar olabilir. Lütfen forumlarda okumuş olduğunuz spor veya özel uğraşıların uzmanlarından yardım almadan kendi başınıza denemeye çalışmayın. Aksi halde meydana gelebilecek aksiliklerden dolayı gerek forum yöneticileri, gerekse içerik yazarları hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceklerdir.

18- Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak <a href="http://mevzuat.basbakanlik.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=1.3.5846&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=">5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası</a>na göre suçtur.

20- Üyeler, moderatörlerin veya yönetimin kararlarını forum içinde tartışamazlar, bu kurallar çok açık ve nettir. Konu ile ilgili yorum ancak açılan ilgili başlıkta ve makul ölçüler çerçevesinde yapılabilir.

21- Tüm kurallar objektif olarak üyeler ve yöneticiler için geçerlidir.

Siz değerli üyelerimizin bu konulara azami hassasiyet göstereceğine inanıyor ve forumlarımızda iyi vakit geçirmenizi diliyoruz.

Saygılarımızla,
Gezenbilir Yönetimi

Hatırlatma için teşekkür ediyorum Murat Bey
Yeni üye olduğum için bu kuralları dün okumuştum. Umarım herkes için aynı ölçüde uygulanır.

Şaşı Bak Şaşır :smiley:

Ne görüyorsunuz?

32.jpg

kagıt elde iken görüyordum, ekrana da cıkaramadım :smiley:

Fatos yazımı var resimde fotografmı onu belirt bari, Fatma arkadaşımız şeker yazısı bulmuş. bende dondurma diyecektim artık vazgeçtim :smiley:

ahh ahh kendi masamda ki PC'de olacaktım ki.?
;D

Baklavalar börekler he he,

Ben dans eden biri var diyorum.

Ne oyle baklava börek bir resimde mi resmi yedirtecek bize yahu :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR